Megan i Hari

Vest dana u Americi, stiže treća beba? Megan i Hari sve sakrili, najnovije fotografije

Autor:

15.05.2023 21:18

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

Megan Markl trudna je navodno po treći put, bruje danas američki medijiJoš od februara strani mediji nagađaju da je Megan Markl trudna treći put.

Ipak, danas je na skoro svim naslovnim stranama u Americi osvanula vest da treća beba više nije samo san. 

Princ Hari i Megan snimljeni su u zajedničkoj šetnji prvi put nakon krunisanja Čarlsa III, odnosno nakon Harijevog povratka u Kaliforniju. 

Kako prenose strani mediji, par je snimljen ispred suši restorana u Santa Barbari, gde i žive, a brojni američki mediji su počeli da pišu o Meganinoj trudnoći.

Pročitajte Megan Markl se porodila - Da li će naslednica konačno ujediniti kraljevsku porodicu?

Princ je bio veoma raspoložen, baš kao i vojvotkinja koja je nosila divan model prolećne haljine, u kombinaciji sa ravnim papučama i šik elegantnom torbom.

Glasine da je Megan Markl trudna treći put pokrenule su njene slike sa planinarenja. Mnogi su primetili neobičan "detalj" na njenom struku i dok jedni kažu da je reč o pojasu za mršavljenje, drugi da se radi o pojasu koji se nosi posle operacije kile, treći da je u pitanju torba, četvrti kažu da treća beba uskoro stiže.

Megan Markl i princ Hari svoje prvo dete dobili su 2019. godine. Dečak Arči je rođen samo 13 dana pre njihove prve godišnjice braka. 

Dve godine poslije, tačnije u junu 2021. godine, par je dobio ćerku Lilibet.

Profimedia

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading