Neizmerna sreća

Megan Markl se porodila: Da li će naslednica konačno ujediniti kraljevsku porodicu?

Autor:

06.06.2021 21:00

Foto:

Foto:

Porodila se Megan Markl, a ime koje je sa suprugom Harijem odabrala za naslednicu doneće mir u kraljevsku porodicu?



Vojvotkinja od Saseksa porodila se u petak u prepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u večernjim po evropskom), u bolnici u Santa Barbari, a devojčica je dobila prelepo ime  Lilibet Dajana. U zvaničnom saopštenju navodi se da su Hari i njegova supruga time želeli da odaju počast njegovoj majci i baki.

Lilibet je nadimak kraljice Elizabete. Tako su je zvali roditelji, Džordž VI i Elizabeta – Kraljica Majka, kao i suprug, princ Filip, koji je nedavno preminuo. Ovo je njeno jedanaesto praunuče i nema sumnje da se raznežila kada je čula kako se zove, posebno ako se u obzir uzmu poslednja dešavanja na dvoru u vezi sa Harijevim napuštanjem porodice.

Porodila se Megan Markl, beba i mama osećaju se dobro 

Puno ime male dame od Saseksa glasi Lilibet Lili Dajana Mauntbaten-Vindzor. Pošto je Hari insistirao da njegov sin Arči ne nosi titulu princa, verovatno ni nju neće oslovljavati kao princezu.

Gettyimages

 

U kratkoj izjavi objavljenoj na sajtu njihove dobrotovrne organizacije „Archewell“ navodi se da je porođaj protekao u najboljem redu, i da se i mama i beba osećaju dobro. Lilibet je na rođenju bila teška 3.490 grama.

- Ona je mnogo više nego što smo mogli da zamislimo. Zahvalni smo na ljubavi, podršci i lepim željama koje stižu sa svih strana globusa.

U trenutku kada je vest saopštena, Megan i njena ćerka već su bile u svom toplom domu. Prve čestitke stigle su od britanskog premijera Borisa Džonsona.

Pročitajte i Megan Markl PROBLEMI u trudnoći

Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading