Aleksa Lučić

Mama omiljena novinarka, on izabrao sasvim drugačije zanimanje: Upoznajte sina Duške Vučinić (foto)

Autor:

15.05.2023 10:45

Foto:

Foto:

Sin Duške Vučinić Lučić je ovaj šarmantni mladić



Svake godine pred Eurosong osim numera koje će se predstaviti Evropi, Srbija se raduje duhovitim i sarkastičnim komentarima Duške Vučinić Lučić.

I dok je njen originalan pristup vođenju ovog popularnog takmičenja svima dobro poznat, o njenom privatnom životu se malo zna.

Pročitajte Drugi put na tronu, istorijska pobeda - Lorin ponovo Evroviziju vodi u Švedsku (video)

Duška ima sina kojeg je dobila u braku sa Srđanom Lučićem kojeg nismo imali prilike da viđamo u javnosti, ali je fotografija na Instagram nalogu šarmantne voditeljke otkrila kako on izgleda.

Sin Duške Vučinić zove se Aleksa, ima 23 godine i postao je pilot.

Pročitajte Duška Vučinić - Nikada nisam otišla na botoks i ostalo što se radi, jer se jezivo bojim igle!

– Volim da okupljam prijatelje, da se družim. Sada se fokusiram na završetak školovanja sina koji ima 22 godine i koji završava pilotsku akademiju - ispričala je voditeljka jednom prilikom, pa je nesumnjivo je sin Duške Vučinić mladić pred kojim je blistava budućnost.

Pročitajte Duška Vučinić - "Brojno stanje" u garderoberu i cipelarniku držim pod kontrolom

 

 

– Ne čitam i ne pratim šta se o meni piše, ali mi bliski ljudi uz osmeh ponešto prenesu. Ima tu raznih duhovitih komentara i slika, i to je potpuno u redu, meni je to simpatično.

Naravno da nije prijatno kada vam kopaju po privatnom životu, ali ove godine toga nije bilo. U jednom trenutku pomislila sam da sam bila predosadna, ali sam se prisetila nekih komentara i shvatila da ipak nisam - ispričala je Duška svojevremeno za Hello.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading