Milica Dabović

Njeno srce najzad voli pravog: Ovo je novi dečko Milice Dabović (foto)

Autor:

12.05.2023 10:50

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Dečko Milice Dabović je on, košarkašica na svom profilu na Instagramu sve otkrila



Posle brojnih emotivnih lomova i udaraca, Milica Dabović končano je srećna. Pored sina Stefana razlog tome je i njen novi dečko. 

Košarkašica je svom dragom posvetila emotivnu poruku i na taj način mu čestitala rođendan. Javnost sve do sada nije ni znala da je upravo on novi dečko Milice Dabović.

Jovanka Bojković

 

"Dobrotu, hrabrost, iskrenost, upornost, ludost, lepotu, velčinu, snagu, energiju, vrednost STRAST sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek, a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena.

Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to dobar osećaj. 

Pročitajte Prokletstvo porodice Dabović

Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas.

Instagram

 

Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo, duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna - napisala je Milica i dodala:

- Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju. Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao.

Pročitajte Milica Dabović ne napušta Srbiju - Beograd volim više nego sebe

Instagram

 

Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže trebaš izabrati partnera sa kojim želiš ići u rat - ja sam sebi birala... Srećan ti rođendan, ljubavi moja! Tik tak one more day to go!! Las Vegas.

P.s ne zaboravi šta si me naučio: Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari. Sve sa tobom ima smisao."

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading