Branislav i Tihana

Bane Trifunović i Tihana Lazović konačno odgovorili na pitanje: Kada stiže beba? Sreća je ogromna!

Autor:

11.05.2023 09:52

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Bane Trifunović i Tihana Lazović o bračnom životu i ulozi roditelja



Branislav Bane Trifunović i Tihana Lazović u avgustu prošle godine svoju trogodišnju ljubavnu priču krunisali su brakom. 

Venčanje je održano na jednom salašu u okolini Novog Sada u društvu porodice i najbližih prijatelja, a veselje je trajalo do kasno u noć.

Srećni, zaljubljeni jedno u drugo, iskreno su za najnovije izdanje hrvastkog izadanja magazina Gloria pričali o bračnom životu, kao i proširenju porodice. 

Pročitajte Slavlje u domu Baneta Trifunovića i Tihane Lazović, čestitke ne prestaju da stižu! (foto)

Jakov Simović

 

- Nikada se nisam osećala srećnije i slobodnije nego sada kada sam u braku. Prelepeo, zar ne? - rekla je Tihana odmah na početku razgovora.

Bane Trifunović i Tihana Lazović ne žive klasičan bračni život gde muškarac ide na posao i ništa ne radi po kući, dok se žena sa druge strane raspada od kućnih poslova. 

-  Kad sam svojevremeno pričao o tome kako volim da čistim kuću, usisavam, perem, čudno su me gledali. Zvučalo im je kao da nešto sa mnom nije u redu. Do danas nisam sreo muškarca koji je rekao: ‘Čoveče, evo baš sam dobro oribao wc šolju" - iskreno navodi Bane, dok Tihana prizanje da je kuvanje uopšte ne zanima. 

- Ja na primer, ne kuvam. Volela bih, ali nemam nikakvu želju. Što sam starija, vidim da imam sve veći problem jer se svima kao probudi želja za tim, a meni se evo - još nije - priznaje glumica i dodaje da dok Bane kuva ona pije pivo i gleda utakmicu.

Bane Trifunović i Tihana Lazović o proširenju porodice

Par je spremno odgovorio i na omiljeno pitanje javnosti - kad ćete imati dete?

- Meni je to suštinski nepristojno pitanje, jer ne uzima u obzir u kojemu je stanju žena kada je se to pita. A može biti svašta: bolest, možda joj je teško, možda ne želi, možda je nije briga - govori Tihana, a Branislav se nadovezuje:

Pročitajte Medeni mesec u gradu ljubavi - Bane Trifunović i Tihana Lazović ne kriju sreću

Jakov Simović

 

- To je pitanje u rangu - imaš li polnu bolest.

- Preagresivan je to pritisak. Imamo puno prijatelja čiju decu obožavamo, ali onda na kraju dana kažemo - nabavićemo ribice - priznaje glumica, dok Bane dodaje kako su upravo uz prijatelje shvatili da je imati decu velika sreća, ali i velika muka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading