Dragana Mirković

Turneja po Australiji prekinuta, oglasila se slomljena od bola Dragana Mirković

Autor:

04.05.2023 17:44

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Turneja Dragane Mirković koja uveliko traje iznenada je prekinuta, a pevačica se obratila svim fanovima putem Instagrama



Turneja Dragane Mirković po Australiji danas je prekinuta.

Pevačica je daleko od Srbije saznala za stravičan zločin koji se dogodio u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" u kom su osmoro mališana i radnik obezbeđenja izgubili živote. Šestoro dece i nastavnica istorije hospitalizovani su.

Pročitajte Ana Mihajlovski se načisto slomila, sa suzama u očima - Mnogo mi je žao, i tih porodica ali i deteta koje je došlo do ovoga

ATA Images

 

Celokupna javnost uznemirena je i načisto slomljena nad činjenicom da je dete od 14 godina usmrtilo svoje drugare iz škole. 

Brojni pevači, glumci i sportisti ne mogu dođu sebi od šoka. Nastupi se otkazuju, utakmice ne igraju, sve staje... Turneja Dragane Mirković u dalekoj Australiji baš iz tog razloga prekinuta je.

Pročitajte Talenat kakav se neće skoro roditi... Milena Vasić podelila video nastradalog mališana

Ata Images

 

"Iako sam trenutno daleko fizički, mislima sam neprekidno sa ljudima koji pate u mojoj otadžbini. Užasne vesti o masakru su me jako pogodile. Duboko sam potresena ovom tragedijom", rekla je Dragana i na svom poriflu na Instagramu napisala:

"Otkazala sam koncerte u Melburnu i Pertu, koji su bili zakazani za ovaj vikend. Veliko izvinjenje svima koji su kupili karte, ali se nadam da će imati razumevanja.


Moje iskreno saučešće i molitve upućeni su porodicama nastradalih.

Počivajte u miru, anđeli!"

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading