Seka Aleksić

Zavirite u dom Seke Aleksić, ukršnje dekoracije će vas oduševiti: Bajka za Jakova i Jovana

Autor:

15.04.2023 19:00

Foto:

Foto:

Ukršnje dekoracije Seke Aleksić će vas oduševiti, pevačica uz posebno dekorisan sto poslužila i medenjake u obliku krsta



Seka Aleksić sve praznike provodi u porodičnom okruženju, uz supruga Veljka Piljikića i sinove Jakova i Jovana. Uz sve tradicionalne đakonije, koje obavezno priprema za praznike, pevačica svaki put oduševi i svečano dekorisanim stolom.

Uskršnja dekoracija Seke Aleksić ovaj put će vas oduševiti, pošto je uz neobično ofarbana jaja, uskršnjeg zeku, elegantne sveće, servirala i posebno ukrašene medenjake u obliku krsta. 

Pročitajte Idealna praznična poslastica- Seka Aleksić bez ove torte ne može da zamisli Uskrs (foto)

Instagram

 

Njoj i njenom suprugu Veljku vera je izuzetno važna, te se trudi da i sinove odmalena vaspitava u hrišćanskom duhu, na tradicionalnim vrednostima. 

Instagram

 

Iz tog razloga su zidovi trpezarije u njihovoj kući ukrašeni brojnim ikonama, a Seka ističe da sve običaje poštuje, ali da se drži onoga što nam vera nalaže. 

Pročitajte Slavlje u domu Seke Aleksić- Divan dan, Jovanu rođendan

- Nedeljom obavezno odlazimo na liturgiju, ali i kad god je "crveno slovo". Nije vera samo kada je praznik, već bi takvim životom trebalo uvek da živimo. Suprug i ja tome učimo našu decu. Da je vera ljubav i da se ljudi dele isključivo na dobre i loše - rekla je pevačica jednom prilikom.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading