Marija Veljković

Da li je kraj? Marija Veljković progovorila, mislim da treba da odtugujemo, moramo dalje (video)

Autor:

11.04.2023 18:45

Foto:

Foto:

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića dugo se komentariše, a posle voditeljkine najnovije objave mnogi su se zapitali da li su u odnosu poznatog para nastale trzavice



O vezi Marije Veljković i Rastka Jankovića dugo se priča. Marija je jednom prilikom izjavila da se njen novi partner odlično slaže sa njenom decom, kao i da je srećno zaljubljena.

Pročitajte Prebolela razvod - Pored glumca ne skida osmeh

Instagram

 

- Imaju lep, drugarski odnos. Baš onakav kakav treba da bude. Prihvatila su ga kao da se oduvek znaju. Postavljali su pitanja i na sva sam im iskreno odgovorila. 

Nikada ih ne lažem. Posle razvoda nisam razmišljala o novoj ljubavi, a kad sam se zaljubila, znala sam da će sve biti u redu -  rekla je Marija nedavno.

Pročitajte Dom Marije Veljković zavijen u crno, voditeljka potvrdila tragične vesti - Volim te... Odmori se

Instagram

 

Međutim, njena najnovija objava na Instagramu mnoge je navela da se zapitaju da li joj u ljubavi i dalje cvetaju ruže.

Naime, voditeljka je podelila video u kome pripadnice lepšeg pola savetuje kako da se izbore sa tugom, te svojim pratiocima ispričala kako se ona nosi sa teškim trenucima u životu.

Pročitajte Nikada bolje izdanje voditeljke - Ovaj komplet je sve što vam je potrebno za kombinovanje ovoga leta

„Kojim god zanimanjem da se bavite, kako god da živite, ne postoji žena koja nija imala loš period u životu... I svaka od nas se sa stresom i tugom bori na svoj način.

Mislim da treba da odtugujemo, ali, zbog svih onih koje volimo i koji nas vole, i zbog sebe najviše, moramo dalje. Ja se ovako borim sa teškim trenucima. A vi?

I da... Budimo jedne uz druge. I na mrežama i ovako“, napisala je Marija u poruci koja je osnažila brojne dame.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading