Gordon Remzi

Čuveni kuvar Gordon Remzi nikada ne bi pojeo hranu sa ovog mesta

Autor:

09.04.2023 16:00

Foto: Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Foto: Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Gordon Remzi ima 12 Mišelinovih zvezdica



Najpoznatiji britanski kuvar, Gordon Remzi, televizijska ličnost i vlasnik brojnih restorana nagrađen je sa 12 Mišlenovih zvezdica.

Pročitajte Stigao sedmi član porodice - Gordon Remzi na duhovit način objavio ime bebe (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Vlasnik restorana širom sveta kuvao je za brojne poznate ličnosti, između ostalog i za Vladimira Putina.

Njegova perfekcija i standardi, kada je reč o hrani, su na najvišem nivou. Kao profesionalac u svom poslu otkrio je svoje omiljeno jelo, ali i šta nikada ne bi pojeo i posavetovao drugima isto. 

Iako ima pristup nekima od najskupljih i najluksuznijih sastojaka na svetu, Remzi je otkrio kako bi za svoj poslednji obrok odabrao jedno od najjeftinijih jela na svetu.

- Stojim iza toga. Kunem se u to. I to je jedini obrok koji bih ikada pojeo kao poslednju večeru. To mora biti puni engleski doručak s ekstra dodatkom pečenog pasulja - rekao je za Insider.

Pročitajte Jaka motivacija - Zbog čega je Gordon Remzi smršao više od 20 kg (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

S druge strane, kako često zbog posla putuje širom sveta, avioni su najčešće sredstvo putovanja. S toga se osvrnuo i na hranu koja se poslužuje u njima.

- Radio sam za avio-kompanije deset godina, tako da znam gde je ta hrana bila i gde ide, i koliko je trebalo vremena da se ukrca. S druge strane, ovde nije reč samo o kvalitetu obroka, već i o cenama - otkrio je ovaj poznati kuvar i dodao da ne postoji način da jede hranu serviranu u avionu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading