Bojana Stamenov

Bojana Stamenov: Zbog kilaže sam postala agresivna, vid mi je slabio

Autor:

01.04.2023 19:00

Foto:

Foto:

Bojana Stamenov zbog kilaže ugrozila zdravlje, ali je uspela da skine više od 70 kilograma i izgleda bolje nego ikad



Bojana Stamenov  uspela je da dobije bitku sa kilogramima i da drastično smrša. Kad je shvatila da je zbog kilaže ugrozila zdravlje, pevačica raskošnog glasa okrenula je list i ozbiljno se pozabavila tim problemom. Ona je u emisiji "RTS Ordinacija" iskreno govorila o razlozima zbog kojih je imala prekomernu težinu, ali i u procesu transformacije tokom kojeg je morala potpuno da promeni ne samo jelovnik nego i životne navike.  

Pročitajte Bojana Stamenov- Želim da postanem majka, zato moram da smršam

Guliver Getty Images

 

- Zbog nastupa i koncerata nisam redovno jela, ali su najveći problemi bili obilne porcije i vrsta hrane. Kad sam u julu 2020. shvatila da mi je šećer čak 27.7 i da sve slabije vidim, shvatila sam da mi je zdravlje ozbiljno ugroženo. Postala sam agresivna, ljuta, reagovala sam na sve. Pomoć sam potražila od endokrinologa. 

Ata Images

 

- Konačni rezultat bio je neverovatan, uz pomoć plana ishrane smršala sam više od 70 kilograma za četiri meseca, uz tri obroka dnevno  i svaki je bio zasitan. Za doručak sam jela tri pržena jaja i salatu od krastavca i paradajza, za ručak 250 grama pečenog pilećeg mesa, salatu i voće, dok je večera bila svedenija, ovsene pahuljice sa kiselim mlekom, ili integrali rižoto sa pečurkama, salatu ili neku ribu. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading