Dušan Vlahović

Vlahović heroj velikog srca: Roditeljima bih sve dao, dovoljno mi je da imam za garderobu i da odem na more

Autor:

28.03.2023 11:10

Foto: Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Foto: Photo by Stefano Guidi/Getty Images

Utakmica Srbija - Crna Gora privukla je mnogo pažnje, a heroj večeri bio je sjajni Dušan Vlahović



Fudbaleri Srbije savladali su Crnu Goru u Podgorici rezultatom 2:0 u utakmici 2. bkola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Oba gola za našu reprezentaciju postigao je Dušan Vlahović u finšu meča.

Pročitajte Dušan Vlahović nakon napisa o ljubavi s pevačicom objavio fotografiju s misterioznom devojkom? (foto)

Photo by Filip Filipovic/Getty Images

 

Fudbalski reprezentativac Srbije u žižu javnosti dospeo je posle objavljivanja informacije da je iz „Fiorentine“ prešao u „Juventus“ za neverovatnih 82 miliona i tako ostvario najveći transfer u istoriji srpskog fudbala.

Iako deluje da je u životu Dušana Vlahovića, koji ima samo 23 godine, sve išlo lepo i lako, to je daleko od istine.

U intervjuu koji je svojevremeno dao za magazin HELLO! iskreno je pričao o danima koje je sam provodio u Italiji, pateći za porodicom koju je ostavio u Beogradu.

Profimedia

- Jako sam vezan za roditelje i mlađu sestru, nju možda i najviše volim. Istina je da nisam imao obično detinjstvo. Propustio sam neke ekskurzije, izlaske sa društvom i slične stvari, ali ne žalim ni za čim. Znam cilj koji želim da ostvarim i idem ka tome.

Dušan Vlahović - Poslušao sam majčin savet 

Iako je od najranijeg detinjstva pokazivao izuzetan sportski talenat, Dušanova majka zauzela je čvrst stav: prvo škola, pa fudbal. Otac je, kako nam je otkrio, imao više razumevanja, ali je deklarativno bio uz majku, da ne bude – ona priča jedno, on drugo.

- Znao sam da će mi on uvek progledati kroz prste. (smeh)

Pročitajte Najskuplji srpski fudbaler - Želja za pobedom je deo mog karaktera

Luka Šarac

 

Zanimljiv je podatak da je, trenutno najplaćeniji fudbaler Evrope, posle završetka osnovne škole sa odličnim uspehom, upisao srednju medicinsku.

Moja mama, koja je medicinski radnik, posavetovala me je da krenem tim putem. Mada, zaista je bilo uživanje ići u školu koju pohađaju mnoge devojke.

Barem tu jednu godinu, dok sam mogao redovno da pratim nastavu. Kasnije sam se zbog obaveza prebacio na privatno školovanje.

Luka Šarac

 

Dečko, koji je praktično na pragu života postao ozbiljno bogat, prvu platu zaradio je sa 15 godina.

- Do mog punoletstva novac su primali roditelji. Tako i treba da bude. Sve bih im dao jer oni zaslužuju samo najbolje. Meni je ionako dovoljno da imam za garderobu i da odem na more - skromno je dodao.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading