Fudbaler demantovao

Dušan Vlahović nakon napisa o ljubavi s pevačicom objavio fotografiju s misterioznom devojkom? (foto)

Autor:

07.04.2021 11:00

Foto:

Foto:

Dušan Vlahović devojku ne pokazuje javnosti, ipak, nakon brojnih napisa domaćih medija o ljubavi sa poznatom pevačicom Elenom Kitić mladi fudbaler objavio je fotografiju kojom je demantovao sve!



Srpski fudbaler koji nastupa u Italiji, tačnije u Firenci u dresu fudbalskog kluba Fiorentina preko noći našao se na naslovnim stranama svih domaćih medija. Obzirom da je nedavno, u duelima koja je naša fudbalska reprezentacija vojevala bio jedan od najboljih, takav razvoj događaja i ne čudi. 

Gettyimages

 

Nije mnogo prošlo, a mladog fudbalera pojedini mediji počeli su da povezuju s brojnim domaćim lepoticama. Među njima našla se i ćerka poznatog pevača Mileta Kitića, Elena. U svojim pretpostavkama pojedini su išli toliko daleko, da su istakli da pevačica želi da se preseli u Italiju, kako bi bila bliže Vlahoviću

Pročitajte i Žene fudbalera: Lepotice za treće poluvreme

Instagram screenshot @VlahovicDusan

 

Međutim brojni napisi ispostavili su se kao netačni. Sjajni napadač odlučio je nagađanjima da stane na kraj, a na svom Instagram storiju objavio je fotografiju sa misterioznom devojkom, koja je 'ukrala' njegovo srce.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading