Ivan Ilić

Ovo je Ivan: Važna odluka za sina Biljane i Ace Ilića, kako li će se snajka snaći?

Autor:

26.03.2023 20:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sin Biljane Jeftić i Ace Ilić spreman je za veliki korak u životu



Sin Biljane Jevtić i pevača Ace Ilića, Ivan već duže od godinu dana je u ljubavi. Iako Ivana ne zanima muzička scena i javni život, na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije sa devojkom.

Pročitajte Sin Biljane Jeftić i Ace Ilića duže od godinu dana je u ozbiljnoj vezi

Popularni estradni bračni par važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, u braku su više od 30 godina, a sin Biljane Jevtić i Ace Ilića, Ivan kruna je njihove ljubavi. 

ATA Images

 

Nakon Biljine i Acine borbe za potomstvo, Ivan je na svet došao 1999. godine te je bračni par pre svega posvećen svom jedincu na koga su beskrajno ponosni.

Iako dete poznatih i uspešnih roditelja, uvek se trudio da živi skromno, te ga bar za sada ne privlači život ispred kamera, već se posvetio studijama i apsolvent je Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Biljanina snajka se zove Anđela Milićević i takođe je studentkinja je Pravnog fakulteta. Anđela ima i smisla za modu i po svemu sudeći odlično se slaže sa svekrom i svekrvom.

Pročitajte Stravični bolovi - Biljana Jevtić primljena u Urgentni centar

Ivan je vezan za roditelje i veoma mu je važno njihovo mišljenje, pa čak i kada je izbor devojke u pitanju.

Snajka Biljane Jevtić je veoma lepo prihvaćena od strane pevača i pevačice, koji je rado goste u svom domu na Petlovom brdu, a nije tajna da i na izlete idu zajedno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading