Vuk Đoković

Venčali su se na Gibraltaru: Ovo je misteriozni Vuk, muž Tamare Grujić (foto)

Autor:

24.03.2023 20:00

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Muž Tamare Grujić konačno u javnosti, ovo je misteriozni Vuk koji je zarobio voditeljkino srce



Tamara Grujić nikada nije krila da je sa suprugom zajedno kod kuće, na poslu, kao i na skoro svakodnevnim putovanjima zbog snimanja emsije "Radna akcija sa Tamarom".

Muž Tamare Grujić, Vuk Đoković, je producent i izvršni direktor pomenute emisije, a diplomirao je produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu. Iako se bavi medijskim poslom, Vuka skoro nikada nećete videti ispred kamere. 

Pročitajte Tamara Grujić i Vuk Đoković- Ljubav proizašla iz prijateljstva

Miša Obradović

 

Od pre tri godine Tamara u Vuk ponosni su roditelji ćerke Lenke, koja je u svakom momentu sa njima, pa se tročlana porodica praktično nikada ne razdvaja. 

Preslatka porodica uživa u svakom trenutku, pa im život na točkovima nimalo ne smeta. Uvek su vedri, pozitivni i nasmejani, o čemu svedoči i fotografija sa snimanja, retka na kojoj je muž Tamare Grujić ispred kamere.

Instagram

 

- Ne krijem muža. On je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak. Uvek želim da pomognem više nego što možemo.

Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i osoba koja svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova - izjavila je jednom prilikom Tamara o čoveku svog života, kome se na večnu ljubav zaklela na Gibraltaru.

Pročitajte Tamara Grujić - Plaše me tretmani za podmlađivanje

Promo

 

Tamara i Vuk upoznali su se slučajno, na snimanju jedne emisije, ubrzo se među njima rodila ljubav, pa su započeli zajednički život, koji i danas traje. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading