Tamara Grujić: Plaše me tretmani za podmlađivanje

Autor:

25.09.2017 21:15

Foto:

Foto:



Autorka i voditeljka emisije ‘Radna akcija’ zna sama dobro da se našminka, omiljeni mejkap proizvod joj je puder a od kozmetike krema za lice

Od kada je moja kozmetičarka Dragica Petrović počela da uvozi “Hyalogy”, japansku liniju nanokozmetike, upotrebljavam sve njihove proizvode za čišćenje i negu kože. Posle umivanja stavljam losion, serum, kremu oko očiju, onu za lice i zaštitni faktor. Šminku koristim samo na snimanjima, kad ne radim, uglavnom ne. Uveče prvo skinem mejkap, pa onda iznova nanosim sve preparate kao i ujutru.

Tamara Grujić i Vuk Đoković: Ljubav proizašla iz prijateljstva

Kad je šminka u pitanju, najvažniji mi je tečni puder. On treba da stoji čitav dan na licu, a da se ne skine, i da ne dopusti da prirodno rumenilo, kojem sam sklona, izbije na površinu. Izuzetno sam se namučila dok nisam pronašla “Shiseido Future Solution LX”.

Moj najbolji drug je Aleksandar Đikić, profesionalni šminker. Naučio me je svemu što mi je potrebno i uvek me savetuje šta da kupim. Imam profesionalnu šminku, baš zato što se sama sređujem za snimanja. Prilikom šminkanja ističem oči, koje su sitne. Obavezni su dobar tečni puder i maskara, uglavnom “Lancôme”, kao i bronzer i hidratantni karmin, koji često bude “Golden Rose”.

Redovno se farbam, jednom mesečno posetim frizera i kad sam u Beogradu i kad sam na terenu, dok jednom u nekoliko meseci uradim tretman “Olaplex”. Preko leta, na odmoru, koristim kozmetičku liniju “Alter Ego” sa arganovim ili kokosovim uljem.

Plaše me razni tretmani za podmlađivanje. Ništa do sada nisam radila po tom pitanju, čak ni mezoterapiju. Volela bih da vidim jednu ženu koja izgleda više prirodno nego plastično, pa da je pitam za preporuku.

 

Maja Gašić

Autor