Seka Sablić

Posle snimanja Maratonaca Seka Sablić 30 godina nije progovorila sa ovim kolegom, obožavali ste ga

Autor:

10.03.2023 21:21

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Da se sukobi među glumcima događaju dokaz je i Seka Sablić koja sa kolegom, popularnim glumcem, nije pričala punih 30 godina



Uprkos tome što korača devetom decenijom, dramska umetnica Jelisaveta Seka Sablić (80) radi punom parom. Jedna je od omiljenih kolega i saradnika kako u pozorištu, tako i na filmu. Ipak, o jednom "sukobu" čiji je akter bila upravo Seka priča se i više od trideset godina kasnije. 

Pročitajte Iskrena ispovest Seke Sablić - Opet sam se, po ko zna koji put, podsetila da se zdravlje ne podrazumeva

Ata Images

 

Naime, kako se u medijima pisalo, tokom snimanja filma "Maratonci trče počasni krug" između Seke Sablići Bore Todorovića došlo je do neke čarke, na koju je Seka burno reagovala.

Ono što je moglo da se nasluti jeste da se u nekoj sceni Bora malo više "prepustio situaciji" na šta je Seka odreagovala žustro, počela je da se svađa sa njim, da ga udara, a čak se spekuliše i da nije želela da nastavi snimanje. Ostali glumci, scenaristi i reditelj nisu videli tačno šta se među njima dogodilo, već su nemo posmatrali glumičinu reakciju. Bora je želeo da ispravi stvari, ali je Seka odbila njegovo izvinjenje.

Pročitajte Seka Sablić - Ne reagujem na udvaranja

Youtube Screenshot

 

Do pomirenja je došlo tek 30 godina kasnije, kada su odličili da zakopaju "ratne sekire". 

- Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao da li je istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikada nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski. Jedno vreme smo se zajedno sa Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tokom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog porodice, posla ili čega već. To se desilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi - ispričala je svojevremeno Seka Sablić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
el schabanny

12.03.2023 19:09

Da pojednostavimo : on je hteo da bukvalno odglumi scene seksa a ona se femkala, kao to nije profesionalno....a onda mlade.zvezde trube kako ih je neko seksualno zlostavljao.....

Srb

13.03.2023 17:33

Kod nas kažu "sa 20 godina i Đavo je bio lep". On možda jeste, ali Seka sigurno nije. Ko bi se njoj, u bilo kojim godinama, udvarao?? Svaka njoj čast kao glumici, ali ****** je.