Radoš Bajić

Anđeo: Sestra Radoša Bajića preminula je sa samo 13 godina, ovo je njihova poslednja zajednička fotografija

Autor:

11.03.2023 18:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sestra Radoša Bajića preminula je jako mlada, a glumac i reditelj prisetio se njihovog najznačajnijeg zajedničkog trenutka koji je obeležio njegov život



Glumac Radoš Bajić može se pohvaliti blistavom karijerom i brojnim televizijskim i filmskim ulogama. Njegov ponos takođe su njegova supruga Milena sa kojom je u ljubavi gotovo pola veka, kao i njegova deca ćerka Jelena i sin Nedeljko, i četvoro unučadi Sofiju, Lenku, Aleksandra i Filipa.

Pročitajte 288 dana sa njom na onkologiji - Ovako je Radoš Bajić supruzi čestitao 8. mart, prave ljubavi su zaista retke

ATA Images

 

Radoš je bio jedino muško dete u seljačkoj porodici oca Miloša Bajića i majke Vere.

‒ Pamćenje seže daleko, titra iznad seoskih zabrana i livada, ali uvek zastane u danu kad je moja sestrica Radmila, koja je imala samo 13 godina, napustila ovaj svet, bez greha i krivice. Odnela ju je, kao anđela svetlog lica i očiju, podmukla bolest kojoj tada nije bilo, a ni danas nema leka ‒ prisetio se glumac dok su mu suze navirale na oči.

Pročitajte Bez njega ništa neće biti isto - Radoš Bajić potvrdio najcrnje vesti

ATA Images

 

Sestra Radoša Bajića preminula je veoma mlada, a upravo sa njom se prvi put u životu fotografisao.

‒ Majka je za potrebe moje prve fotografije od nekoga iz sela pozajmila dva broja veće cipele jer svoje nisam imao. Jedva sam hodao u njima, sva sreća što nisam morao da idem daleko. Možda su te tuđe cipele bile prva uloga koju sam morao da odigram, sugestivno i samouvereno, kao da su moje i kao da su mi taman ‒ prisetio se čuveni glumac i reditelj.

Pročitajte Fotografija Radoša Bajića sa porodicom oduševila sve - Ovako izgleda njegova ćerka (foto)

I dan danas Radoš pamti majčin izraz lica, suze i naricanje, kao i očeve vapaje, i tvrdi da je trenutak kada je sa Radmilom prvi put stao ispred objektiva zauvek obeležio njegov život.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading