Kristina Eplgejt

Poslednja šetnja po crvenom tepihu, Kristina Eplgejt jedva stoji uz pomoć štapa

Autor:

27.02.2023 19:20

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Holivudska glumica Kristina Eplgejt par godine se bori teškom “podmuklom” bolešću, a zbog koje otežano hoda



Fanovi su imali prilike da primete poteškoće i probleme zbog mulitpla skleroze, kada se Kristina Eplgejt pojavilna na svečanost povodom dodele nagrada Udruženja filmskih glumaca u pratnji svoje 12-godišnje ćerke.

Pročitajte Kristina Eplgejt bila je kraljica crvenog tepiha (foto)

Frazer Harrison / Getty Images

 

Glumica je jednom rukom držala ćerku, dok se drugom rukom oslanjala na štap na kome je pisalo: „FU MS“ (j*** se multipla sklerozo).

Eplgejt je na dodeli nagrada bila veoma iskrena, te je prokomentarisla da je više nećemo viđati na crvenom tepihu.

- Ovo je verovatno moja poslednja dodela nagrada na koju ću otići kao glumca, tako da je to velika stvar. Trenutno ne mogu da zamislim da ustanem u 5 ujutro i provedem 12 do 14 sati na setu; u ovom trenutku to nemam u sebi - rekla je za „Los Angeles Times“.

Pročitajte Odlazak dive: Preminula Rakel Velč, Holivud tuguje

Photo by Frazer Harrison Getty Images

 

Podsetimo, u novembru prošle godine, Kristina je dobila svoju zvezdu na holivudskoj stazi slavnih što je bilo i njeno prvo javno pojavljivanje od kako joj je dijagnostifikovana multipla skleroza. Kako ova bolest utiče i na kretanje, Kristina se ugojila 20 kilograma.

Kristina Epelgejt se proslavila u serijama „Prijatelji“ i „Dead To Me“. Ona se 2008. godine borila i sa rakom dojke, a nakon izlečenja se odlučila za dvostruku masektomiju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading