Suzana Mančić

Gubitak za gubitkom: Suzana Mančić slomljena, oprostila se i od njega

Autor:

23.02.2023 10:00

Foto:

Foto:

Prijatelj Suzane Mančić preminuo, voditeljka neutešna



Početak godine za Suzanu Mančić bio je i te kako težak. U januaru mesecu na njenom Instagram profilu osvanula je vest da je preminula njena tetka Nadežda Rašić, a voditeljka se dirljivim rečima oprostila od nje.

"Odlaze da bi se ponovo našli: Vera, Lale i Nada. Odgajali nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba, Nadežda Rašić 14.09.1935-03.01.2023. Mila moja Titi, mirno putuj", napisala je tada neutešna Suzana. 

Pročitajte Suzana Mančić iskrena, život ide dalje - Novu godinu dočekujem sama

Instagram

 

Inače, pre 14 godina Suzana je izgubila majku čiju smrt je jako teško podnela, a voditeljka tvrdi da je taj životni udarac veoma promenio i učinio ozbiljnijom i svesnijom sebe.

Sada je za nekadašnju loto devojku osvanuo još jedan tužan dan. Naime, Suzana je izgubila prijatelja Miluna Anđelkovića kome je uputila emotivnu objavu.

Pročitajte Suzana više ne želi da živi u strahu - Taj čovek je pretio meni i mojim ćerkama, zapaljen mi je auto ispred kuće

 

 

"Milun Anđelković, slikar, vajar, moreplovac, šarmer, graditelj brodova i snova, otplovio je danas bez povratka na neko drugo more, ispraćen sa mnogo ljubavi, od velikog broja prijatelja. Dobro more, kapetane...", bile su Suzanine reči preminulom prijatelju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading