Tomislav Momirović

Jovana i Tomislav Momirović ekskluzivno za Gloriju: Deca su najveći smisao života, u junu očekujemo rođenje trećeg deteta

Autor:

18.02.2023 20:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Uveren kako su deca smisao života, ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović bio je presrećan kad mu je supruga, advokatica Jovana, s kojom će uskoro proslaviti devetu godišnjicu braka, saopštila da je u drugom stanju i da će u junu treći put postati roditelji



Kad su saznali da će dobiti treće dete, ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović (39) i njegova supruga, advokatica Jovana (37), radosnu vest su prvo podelili sa osmogodišnjim sinom Đorđem i šestogodišnjom ćerkom Tatjanom. U intervjuu za Gloriju bračni par Momirović, pored ostalog, otkriva da čeka devojčicu i da je termin za porođaj zakazan u junu.

Pročitajte Ekskluzivno! Tomislav Momirović - Ćerka stiže u junu

Dalibor Danilović

 

Kako ste reagovali kad vam je supruga saopštila da je treći put u drugom stanju? 

- Bio sam presrećan, posebno kad sam saznao da će biti devojčica. Osetio sam veliki talas ljubavi. Odavno sam shvatio da su deca najveći smisao života, a mi sada očekujemo rođenje trećeg deteta. Naši klinci nisu imali identične reakcije na vest da ćemo dobiti pojačanje. Ćerka je bila jako srećna, a sin je bio pomalo tužan jer je želeo brata kako bi imao sa kim da igra fudbal. 

Jovana, kako podnosite treću trudnoću? 

- Na sreću lako, za sada, mada sam dosta opreznija nego u prethodne dve, koje mi nisu bile prepreka da vodim vrlo aktivan život. Ipak, sada sam usporila tempo i aktivnosti svela samo na neophodne, što mi omogućava vreme za stvari u kojima uživam, kao što su čitanje i gledanje serija. 

Kako ste se upoznali i zavoleli? 

Jovana: Iako smo istovremeno studirali na Pravnom fakultetu i imamo mnogo zajedničkh prijatelja, sreli smo se tek po završetku studija. To je bio jedan od onih, činilo se tada, običnih večernjih izlazaka. Na kraju, ipak nije bilo tako - upoznala sam čoveka sa kojim ću uskoro proslaviti devetu godišnjicu braka.

Dalibor Danilović

 

Koliko puta se dnevno čujete? 

Jovana: Sigurno više puta nego što bi Toma želeo. 

Tomislav: Trudim se da uvek budem dostupan, ali to nije lako uz svakodnevne obaveze koje imam. Sreća je da to moja supruga apsolutno razume. 

Jovana, da li je Tomislav pažljiv suprug i otac? 

Jovana: Toma je divan otac zaista, on je onaj popustljiviji i manje zahtevan roditelj, zato me često pozove u pomoć kada je neophodno da se zavede red. S obzirom na to da on manje vremena provodi sa decom, čini mi se da je meni pripala uloga “lošeg policajca”. Tata je tu za igru i razonodu, dok sam ja tu da se završavaju domaći zadaci i odlazi na vreme na spavanje. 

Dalibor Danilović

 

Je li Toma romantičan tip muškarca? 

- Sigurno bi mogao da bude još romantičniji, ali svakako je jako pažljiv i ume vrlo često da me iznenadi sitnicama koje mi ulepšaju dan. 

Tomo, uspevate li da dođete kući pre nego što klinci odu na spavanje? 

-Trudim se. Ne mogu baš da stignem kući u 17 ili 18 sati, jer ovaj posao zaista zahteva jako puno vremena, ali pokušavam da održim tradiciju da ih svako veče uspavljujem. Naravno, ne postižem to uvek, ali se trudim...

Ceo intervju ponađite u novom broju magazina Gloria!

Gloria

 

 

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading