Ivana Maksimović

Danilo je uz nju, posle četiri godine Ivana objavila srećne vesti: Nisam ni sanjala

Autor:

28.01.2023 12:00

Foto:

Foto:

Ivana Maksimović podelila srećne vesti



Olimpijska šampionka Ivana Maksimović već neko vreme karijeru je stavila po strani i potpuno se posvetila ulozi majke i supruge. Nakon tri godine, sportistkinja je odlučila da se vrati svojoj velikoj ljubavi streljaštvu u čemu joj je suprug Danilo najveća podrška.

Pročitajte U velikom stilu - Dve medalje posle dvogodišnje pauze

"Hvala što ste podrška od samog početka! Nisam ni sanjala da će povratak streljaštvu ovako da mi greje dušu i da me usreći. Sitno brojim do mog prvog velikog takmičenja, posle skoro tri godine, i srce mi zaigra kad god na to pomislim. Ovo je jedan motivacioni post, za sve što dolazi ove godine, a uz vas će biti lakše i slađe", napisala je Ivana na svom Instagram nalogu.

Ivana često ističe da joj je suprug Danilo najveća podrška, što se još jednom pokazalo kao tačno:

Pročitajte Dan za pamćenje - Uradili su ono što je malo ko očekivao

"Ne volim stereotipe. Pogotovo ne onaj 'udata žena je za kuću, da bude domaćica i da gaji decu.' Savremena sam žena, koja je ceo svoj život posvetila ostvarivanju svojih želja. Uvek sam verovala da mogu sve. I karijeru, i porodicu i prijatelje i na Mars ako to hoću. A ako istinski veruješ, Univerzum ti baš to i omogući. Meni je poslao istog takvog, ambicioznog, porodičnog čoveka koji želi sve. Zahvaljujući njemu, ja danas počinjem novo poglavlje svoje sportske karijere i jurim nove ciljeve.

A vetar u leđa koji mi Danilo daje i ta posebna sloboda, dragi moji ključ su uspeha braka. Da svako može sa se posveti sebi, svojim dubokim željama, a da opet zajedno ostvaruju i te, a i one zajedničke snove. Možda zato što u našem društvu i dalje važi ona 'život staje kad dobiješ decu', žene se sve ređe odlučuju na taj korak. Ali, kako u sportu, pa tako i u životu- uz dobar tim, organizaciju, volju, poverenje i predanost nebo je granica", poručila je Ivana svojim pratiocima i obelodanila da se neizmerno raduje povratku streljaštvu:

Pročitajte Kremasta poslastica sa omiljenom čokoladom - Ivana Maksimović podelila recept za savršen desert, Filip i Uroš ga obožavaju

"Posle četiri godine ponovo u Minhenu na međunarodnom takmičenju. Toplo srce, poznata lica, omiljeno strelište! Dala sam sve od sebe danas, ponosna sam na svoj rezultat, ali ipak ima toliko prostora za napredak i usavršavanje. Zahvalna sam što se takmičim sa ovim neverovatnim ženama, izazivajući sebe da dostignem nove granice". 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading