Snežana Đurišić

Da li znate da je Snežana Đurišić u ovom borilačkom sportu bila prvak Jugoslavije?

Autor:

27.01.2023 20:02

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Snežana Đurišić može se pohvaliti sjajnim sportskim rezultatima u mladosti, bila je prvakinja Jugoslavije u ovom sportu



Pevačica Snežana Đurišić decenijama unazad u samom je vrhu estradnog neba, ali je malo poznato da iza sebe ima i veoma uspešnu sportsku karijeru. Iako za estradne zvezde nikada ne bismo rekli da su "jutarnji tipovi", Snežana voli da ustaje rano, često džogira, a obožava i skijanje.

Pročitajte Snezana Đurišić svima je dobro poznata, a njena naslednica prevazišla je i proslavljenu majku

Privatna Arhiva

 

- Lepo je ustati ranije. Kada imate ceo dan ispred sebe, mnogo je bolja opcija nego kad se probudimo u podne, pa tek od 15h počinjemo da funkcionišemo - priznaje Snežana za "Grand News" i otkriva da je sport od malena bio njena ljubav. U detinjstvu je osvajala i brojne nagrade.

Pročitajte Ima 34 godine, nacionalnu penziju i vanserijske trbušnjake - Uz ove trikove i vaše telo će biti kao Dianino

Instagram

 

- Bila sam džudista baš intenzivno. Ali sam se pored toga, bavila i košarkom i plivanjem. Trenirala sam plivanje u Crvenoj zvezdi. Otac je mene i sestru uvek upućivao na sport. Sestra se opredelila za folkor, ja sam to počela u Kraljevu, ali sam posle prešla na sport - priznala je pevačica za Grand News i otkrila:

- Džudo sam nastavila da treniram i u Beogradu. Bila sam prvak u Beogradu u svojoj kategoriji, pa prvak u Srbiji, pa u Jugoslaviji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading