Kristina Radenković

Kristina Radenković odmah operisana na Banjici, evo gde su italijanski lekari omanuli

Autor:

26.01.2023 17:09

Foto:

Foto:

Operacija Kristine Radenković veoma je potresla javnost, voditeljka je posle loma obe ruke morala da bude hospitalizovana



Kristina Radenković doživela je stravičnu nesreću na skijaju u inostranstvu kada je polomila obe ruke. Voditeljka se odmah vratila u Srbiju, gde je u utorak veče operisana.

Pročitajte Upoznajte Rogana - Prva fotografija sina Kristine Radenković

Instagram

 

 

- Kad je doživela nezgodu Kristina je odmah otišla u bolnicu u Italiji i tamošnji lekari su odlučili da je ne operišu već da fiksiraju kosti i da puste da se prirodno nameste. To bi značilo da najmanje mesec dana ne bi mogla gotovo ništa da radi, posle čega mi usledio oporavak, ali za Kristinu je to bio dug period i htela je što pre da se vrati svojim obavezama. Čim je došla u Srbiju konsultovala se sa lekarima i oni su joj objasnili da postoji mogućnost da se uradi operacija i da bi u tom slučaju već za dve nedelje mogla da počne da funkcioniše i da krene s terapijom, pa je ona odlučila da ih posluša - rekao je izvor Kurira. 

Pročitajte Kristina Radenković - Moj muž nije strog, u našoj kući ja sam "babaroga"

Instagram

 

Ukoliko sve bude u najboljem redu, Radenkovićeva će sredinom februara početi da radi na pripremama za festival "Pesma za Evroviziju 2023" koji će se održati početkom marta.

- Verovatno će to biti njeno prvo pojavljivanje pred kamerama. Prošle godine Kristina i ostatak voditeljskog tima odradili su odličan posao i s toga će i ove godine dobiti poverenje čelnika RTS da ponove uspeh - zaključio je izvor.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Lola

28.01.2023 00:13

Nazalost tesko da ce u tako kratkom roku moci da funkcionise!? Postoperativni tok je prilicno dug i trazi vreme. To pricam iz iskustva.

Dr

28.01.2023 11:03

Nije i mala para da plati operaciju u Italiji.