Lana i Vukašin

Lana i Vukašin heroji od malih nogu: Deki Pantelić rođen na Svetski dan dijabetesa, oba deteta boluju mu od te bolesti

Autor:

22.01.2023 20:00

Foto:

Foto:

Porodica Dejana Pantelića složna kad je najteže



Dejan Pantelić povukao se sa malih ekrana poslednjih godinu dana, otkako je u martu prošle godine hitno operisan. Nakon oporavka, poznati voditelj TV Prva odlučio je da se više ne pojavljuje pred kamerama, svoje mesto našao je iza njih. Najveću podršku tokom izazovnog perioda dobio je od najbližih, supruge Mione, sa kojom je dobio sina Vukašina i ćerku Lanu. Uspeo je, zahvaljujući ljubavi i snazi koju je od njih nesebično dobija, da 2012. pobedi i najtežu bolest, a pomogli su mu i tokom prošlogodišnjeg oporavka posle pucanja slepog creva. Porodica Dejana Pantelića složna kad je najteže, što se još jednom potvrdilo. 

Pročitajte Dejan Pantelić - Osmeh je najbolji lek

Instagram

 
Snagu su i Dejan i njegova supruga pokazali kad je utvrđeno da oba deteta boluju od dijabetesa, koji im je otkriven u ranom dobu. Zahvaljujući ishrani i posebnim merama opreza, njih dvoje vode sasvim normalan život, bave se sportom i uživaju u svemu kao i njihovi vršnjaci. 
 
- Ne znam da li se sudbina poigrala sa našim životima, ali zamislite da ste rođeni na Svetski dan borbe protiv dijabetesa, 14. novembra, a da kod kuće imate dvoje dece koja imaju dijabetes. Hoću da poručim roditeljima da, bez obzira na sve, kad je reč o ovom, današnjem danu, jedini način da se borimo je da im vratimo osmeh na lice, priznao je nedavno voditelj, kad je u svojoj emisiji ugostio ćerku Lanu.

Pročitajte Dejan Pantelić - Porodica mi je najvažnija

 

 

 

Instagram

 

- Treniram tekvondo, a pumpu nosim i kad imam takmičarske dane, pošto bez nje mogu da budem najviše sat i po do dva. Imamo važnu poruku za moje drugare. "Nemojte da se plašite i nemojte da krijete. Ponosna sam na svoju porodicu, brata, mamu i tatu, što  svi mi iskreno govorimo o tome i podižemo svest o dijabetesu - izjavila je tada Lana gostujući u emisiji "150 minuta". 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading