Dejan Pantelić

Kraj nakon tri decenije: Dejan Pantelić nikad emotivniji, rekao zbogom

Autor: Gloria.rs

29.01.2023 18:00

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dejan Pantelić saopštio tužne vesti, javnost u nevericiNakon tri decenije, voditelj Dejan Pantelić stavio je tačku na svoju televizijsku karijeru. On se u svojoj poslednjoj emisiji „150 minuta“ na dirljiv način oprostio sa publikom:

Pročitajte Lana i Vukašin heroji od malih nogu - Deki Pantelić rođen na Svetski dan dijabetesa, oba deteta boluju mu od te bolesti

TV Prva printscreen

 

- Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju 150 minuta, i da ćemo se gledati ponovo - rekao je Dejan koji je poslednjih pet godina radio ovu emisijiu, te dodao:

- Radiću neke druge poslove, isto televizijske. Ne idem u penziju, daleko bilo. Ostavljam vas u sigurnim rukama. Sve moje kolege odlično rade svoj posao, napredovaće i biće još bolje. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađim, lepšim i boljim kolegama - poručio je voditelj, pa se našalio:

Pročitajte Voditelj Dejan Pantelić kraj nje prebrodio je najteže trenutke - Ona je ljubav njegovog života! (foto)

Mirko Tabašević

 

- Kako ono beše kaže Arnold Švarceneger na kraju onog filma, I Will Back.

Podsetimo, Dejan Pantelić je pre nekoliko godina pobedio karcinom krajnika, međutim bolest je ostavila posledice koje su uzrok njegovog povlačenja sa malih ekrana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading