Srđan Koljević

Poznati srpski reditelj se bori za život: Kolege apeluju za pomoć, oglasila se Nataša Aksentijević

Autor:

17.01.2023 16:30

Foto:

Foto:

Reditelj Srđan Koljević boluje od opake bolesti, kolege zabrinute



Srpski režiser Srđan Koljević godinama se bori sa rakom debelog creva, koji je u međuvremenu metastazirao i na jetru, zbog čega je neophodna transplantacija. Budući da ovu intervenciju treba izvršiti u Turskoj, neophodna su dodatna novčana sredstva. 

Pročitajte Međunarodni filmski festival ipak će biti održan uz ovaj uslov!

Ata Images

 

Kolege, prijatelji i porodica ujedinili su se da pomognu Koljeviću, te su prethodno apelovali kako bi našli adekvatnog donora, a sada su ponovo uputili molbe kako bi pomogli reditelju.

„Kolega Srđan ide na transplataciju u Tursku. Nedostaje još jako malo sredstava, ali je izuzetno hitno da se to što pre sakupi. Upućujemo apel za pomoć, svaki iznos donacije je dragocen, pozivamo vas da u što kraćem roku uplatite koliko možete na tekući račun Udruženja broj 200-2711270101033-28, sa napomenom za Fond solidarnosti, za S. Koljevića – napisala je Nataša Aksentijević na svom Instagram profilu.“

Pročitajte Nataši Aksentijević pozlilo posle predstave, hitno prebačena u bolnicu

Instagram

 

Podsetimo, Srđan Koljević je filmski scenarista, reditelj i vanredni profesor na Katedri za dramaturgiju Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu. Dobitnik je značajnih priznanja za stvaralaštvo u oblasti filmskog scenarija.

Pročitajte Loše vesti iz Rusije - Nikita Mihalkov u bolnici, stanje je kritično

Ata Images

 

U svojoj biografiji ima scenarija za filmska ostvarenja: „Nataša“, „Krugovi“, „Branio sam mladu Bosnu“,  režirao je film „Sivi kamion crvene boje“ i „Žena sa slomljenim nosem“, a bio je koscenarista u filmovima „Nebeska udica“, „Stršljen“ i „Ubistvo sa predoumišljajem“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading