Ceca Ražnatović

Toliko je uložila: Ceci ruše kuću! Ovo su detalji

Autor:

10.01.2023 14:45

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Ceca ruši kuću, vreme je za promene



Godinama unazad Ceca Ražnatović sa svojom porodicom zimu provodi na Kipru, međutim ove godine tu tradiciju je prekinula. Kako Scandal! saznaje, Ceca ove zimske sezone nije bila u svojoj vili na Kipru jer svakog dana čeka dozvolu za rušenje ove nekretnine koju je svojevremeno kupila od kiparskog advokata Fotosa Pitađisa.

Pročitajte Privatni raj na Kipru - Vodimo vas u letnju rezidenciju Cece Ražnatović (foto)

Instagram

 

Kuća koju sada Ceca ima joj je prosto dosadila. U pitanju je starinska gradnja, objekat je bele boje i poseduje bazen... Da se razumemo, sve je to i te kako luksuzno, međutim, Ceca hoće promene i sve novo, moderno - rekao je izvor za pomenuti list i dodao:

Pročitajte Doručak u moru - Ceca Ražnatović na Maldivima jede samo jedno

Foto: Miloš Nadaždin

 

- Ona je sa sestrom Lidijom i kumom Viki napravila projekat koji je u takozvanom Majami stilu, a to podrazumeva da su sve površine staklene. U prizemlju će biti dnevni boravak, kao i kuhinja sa velikim trpezarijskim stolom tik do bazena. Inače, Svetlana je rekla da joj je na prvom mestu udobnost i kvalitet, pa je Viki i njenom mužu Tašketu to bilo prvo na umu kada su osmišljavali projekat. Nova vila će imati oko 600 kvadrata i zaista će izgledati svetski. 

Pročitajte Bogdan Srejović vreme provodi kraj druge žene, dok njegova devojka Ceca uživa na egzotičnoj destinaciji

Arhiva Hello!

 

O čitavom projektu govorila je i folk diva:

- Moja kuća iz snova izgleda baš kao ovaj projekat, mnogo staklenih površina i svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more. Kada mi neko kaže Kipar, prve asocijacije su mi mir i čist vazduh, a ovo što mi je Viki pokazala je ludilo. Jako mi se dopada kuća i projekat - otkrila je Ceca.

Pročitajte Krst u prvom planu - Ceca poslala poruku sa Kipra

Arhiva Hello!

 

U sklopu kuće biće i teretana sa najnovijim spravama, igraonica za decu, kao i SPA centar. 

- Na prvom spratu nove kuće biće tri spavaće sobe, na drugom takođe tri, ali i SPA ambijent za uživanje i opuštanje, tako da će kod kuće moći da ugosti do 15 ljudi jer že svi biti smešteni u zasebne sobe sa kupatilima, a ako gosti imaju decu, tu je igraonica.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Kole

11.01.2023 11:42

Pa sta reci..napravice jos stariju i lepsu..********* sa parama..selo iz njih niikada