Ovo niko nije očekivao: Nole prodao svoju luksuznu nekretninu! (Foto)

Autor:

18.06.2021 16:46

Foto:

Foto:

Novak Đoković prodao je stan u Majamiju za šest miliona dolara!



Novak Đoković upravo je prodao luksuzni stan u Majamiju, koji se nalazi u stambenom kompleksu Eighty Seven Park, za 6 miliona dolara. 

Najbolji teniser sveta nekretninu je "pikirao" još 2017. godine, dok je bila u izgradnji, da bi ugovor o kupovini zaključio 2019.

Pročitajte i: Šampioni najlepše slave kod kuće: Kako se prvi reket sveta veselio u Beogradu (FOTO)

Profimedia

 

Zgradu sa nekadašnjim Novakovim stanom, koji ima tri spavaće sobe, tri kupatila i izlaz na dva privatna bazena, projektovao je čuveni italijanski arhitekta Renco Piana. Sa nje svaki od 66 stanova ima neverovatan pogled na Atlanski okean i na ceo Majami. 

Profimedia

 

S obzirom na to da je prilikom kupovine stan plaćen 5, 8 miliona, a da je prodat za šest, teniser je prilikom prodaje uspeo "nešto" i da zaradi. Zašto je prodao nekretninu koju je pazario pre dve godine, zasad nije poznato. 

Profimedia

 

Đoković, koji je prošlog vikenda osvojio 19. Grend slem titulu na Rolan Garosu, u martu ove godine otkrio je da se neće takmičiti na turniru u Majamiju. 

- Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima jer mi predstoji puno turnira i putovanja sa značajnim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine, napisao je teniser na tviteru. 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading