Zoran Kalezić

Tuga: Sin Zorana Kalezića ne dolazi na očevu sahranu, poručio samo jedno

Autor:

06.01.2023 09:50

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Sin Zorana Kalezića neće ispratiti oca na večni počinak



Pevač Zoran Kalezić preminuo je 4. januara posle duge i teške bolesti, a vest o njegovoj smrti i dalje se prima sa nevericom. Zoran je želeo da bude sahranjen u rodnom Danilovgrad, ali na večni počinak neće ga ispratiti sin Filip.

Pročitajte Mislio je da ima vremena - Poslednja želja Zorana Kalezića ostaće zauvek neostvarena

ATA Images

 

Sin Zorana Kalezića iako ima veliku želju, neće moći da prisustvuje očevoj sahrani, jer živi u Americi. Kako saznaje Kurir Filip je zaposlen i nije mogao da dobije slobodne dane da bi otišao na tako dalek put.

- Vest o smrti oca jako je pogodila Filipa. I pored ogromne želje da dođe na sahranu, on nije u mogućnosti. U Americi važe sasvim drugačija pravila nego kod nas u smrtnim slučajevima. On živi u Čikagu. Zato će čim mu se ukaže prilika da dođe u Crnu Goru i ode ocu na grob. Sa svojim tatom bio je u stalnom kontaktu, bio mu je velika podrška u teškoj borbi sa opakom bolešću koju je Zoran, nažalost, izgubio - kaže izvor blizak porodici Kalezić.

Do poslednjeg dana uz Zorana je bila supruga Irena, s kojom se venčao 2017. godine i kojoj je posvetio pesmu, koju je napisao tokom bolesničkih dana. O tome je i javno pričao.

youtube printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nenad Jovanovic

07.01.2023 08:31

americka *******