Zoran i Irena

Fatalna ljubav u sedmoj deceniji: Fotografije sa tajnog venčanja Zorana Kalezića i 15 godina mlađe izabranice

Autor:

05.01.2023 21:15

Foto:

Foto:

Za tajno venčanje Zorana Kalezića u sedmoj deceniji malo ko je znao



Pevač narodne muzike Zoran Kalezić napustio nas je danas u 73. godini života posle duge borbe sa karcinomom pluća. Kalezić je iza sebe ostavio mnoštvo hitova, ali i neutešnu porodicu, pre svega suprugu Irenu Milonjić (58).

Pročitajte Zoran Kalezić - Irena je vratila život i toplinu u moj dom

Ata Images

 

Zoran je svojoj izabranici izgovorio sudbonosno „da“ u sedmoj deceniji života nakon tri godine zabavljanja. U tom trenutku oboje su iza sebe imali po jedan brak i dvoje odrasle dece.

Skromnom venčanju prisustvovali su samo kumovi, matičar i gost iznenađenja, Zoranov dugogodišnji kolega i prijatelj Žuti Serhatlić, koji je pevao uz harmoniku.

Pročitajte Zoran Kalezić - Svoju ženu volim da obasipam malim znacima pažnje

youtube printscreen

 

- Samo nas je šestoro bilo na venčanju. Hteli smo da sve prođe što tiše, bez pompe, jer smo odrasli ljudi i u našim godinama nije baš kulturno da se pravi cirkus od toga. Moj kum Radenko Radojičić, koji drži kultni restoran “Maša” u Podgorici, napravio nam je bajkovitu atmosferu kao da smo u Rimu. Pored njega, tu je bila i matičarka, kao i kuma Zorica Kovačević, koja je godinama čikala Irenu pitanjima “da li joj je vid slab i ima li problema sa glavom kada je sa mnom”. Mnogo je smešno što je ona odnedavno direktorka KBC-a Podgorica, pa te opaske sada dobijaju šire značenje. Posebno sam se iznenadio kada sam video Žutog Serhatlića. Pitao sam ga ima li neku “tezgu” kad je tako sređen, ne sluteći da je baš on dar i iznenađenje od mog kuma. Uzeo je harmoniku i počeo da peva pesme koje diraju dušu, kako samo on to zna – ispričao je tada Kalezić u intervjuu za magazin „Gloria“.

youtube printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading