Bogdan Srejović

Posle mnogo vremena, Bogdan Srejović emotivniji nego ikada: Kada me poljubiš ja cvetam... (foto)

Autor:

26.12.2022 17:32

Foto:

Foto:

Ćerka Bogdana Srejovića je kao med, otac joj uputio emotive rečiBogdan Srejović posle raskida sa Cecom Ražnatović emotivni život čuva kao zmija noge. Mediji su ga spajali sa raznim lepoticama, a kako bi jednom za sva vremena stao na kraj tračevima, uspešni menadžer u ugostiteljstvu se nedavno medijima obratio oštrim rečima.

Pročitajte Provodi do zore - Kako Bogdan Srejović "tuguje" za Cecom

Instagram

 

"Sve što ste u poslednje vreme mogli da pročitate u medijma o meni i mom privatnom životu bila je apsolutna laž. Iz tog razloga sam po prvi put prinuđen da reagujem i demantujem sve medijske navode. Ovom prilikom želim da upozorim sve predstavnike medija da ću za svaku napisanu laž ubuduće potražiti pravnu zaštitu." 

I dok se o njegovom privatnom životu nagađa i polemiše ko je devojka čiji ju je fotografiju objavio na svom Instagramu pre samo nekoliko dana, Bogdan uživa u ljubavi sa damom koja mu je srce zarobila za ceo život.

Pročitajte Tu vezu ni Ceca neće moći nikada da pokvari - Ćerka Bogdana Srejovića je ukrala njegovo srce zauvek (foto)

Instagram

 

Naime, Bogdan ne krije koliko je vezan za ćerku Iskru, koju je dobio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

"Kada me poljubiš ja cvetam, kada me zagrliš ja dišem, kada si ti tu ja osećam ljubav, kad imam tebe imam život", emotivna je Bogdanova poruka upućena preslatkoj devojčici koja je zaista neodoljiva.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading