Anđelka Tomašević

Ekskluzivne fotografije! Anđelka nikad srećnija, na pomolu nova veza, zbližili se u Jordanu

Autor:

10.12.2022 12:00

Foto:

Foto:

Manekenka i glumica Anđela Tomašević na putovanju po zemlji Bliskog istoka zbližila se sa dečkom koga je znala s gradskih dešavanja



 

Instagram

 

 

Anđelka Tomašević nedavno je obišla Jordan, zanimljivu arapsku zemlju u kojoj je u kojoj je upoznala divne ljude, stvorila nove veze i bolje upoznala sebe, sopstvene granice i kulturu jednog drugog naroda. Manekenka i sve češće glumica sedam dinamičnih dana ispunjenih avanturama, izazovima, vremenskim rolerkousterima pamtiće do kraja života.

Instagram

 

- Shvatila sam da mi takav način putovanja baš prija. Upoznala mnogo zanimljivih ljudi. Izdvojila bih Marka Marijokovića s kojim sam se sretala ranije na gradskim dešavanjima u našoj zemlji, ali nas je ovo putovanje dodatno zbližilo. Bolje smo se upoznali i uspeli da nesvesno stvorimo nešto što ima potencijala da traje jer delimo slične poglede na budućnost, na život i sve što dolazi. Tome se jako radujem, a šta će se iz toga izroditi ne mogu da preciziram. Znam samo da će biti nešto vrlo lepo, valjda vam se takve stvari dese kada ih najmanje očekujete- otkrila je Anđelka. 

Instagram

 

Par jr obilazio drevna mesta, od Mojsijevih izvora, svete reke Jordan do drevne Petre. Tokom putovanja Anđelka je osetila posebnu energiju i bolju povezanost sa sobom, a kako su se kretali od severa ka jugu, sve je manje imala osećaj da se nalazi u arapskom svetu, dok je osećaj slobode bio najizraženiji u Akabi. Otkrila je da su Jordanci topli i predusretljivi domaćini i da uvek žele da pomognu.

Pročitajte Prelepe sestre Milica i Anđelka Tomašević - slatki ukus uspeha

Instagram

 
 

Manekenku je posebno fascinirala pustinja crvenog peska Vadi Rum i kamp The Dream u kojima je doživela jedno od najlepših iskustava u životu. 

- Dočekivali smo pustinjsku zoru i uživali u zalascima sunca. Osećaj je bio kao da smo na drugoj planeti, a upravo to su prepoznali reditelji i scenaristi koji su ovu lokaciju birali za mnogobrojne filmove o Marsu. Sama surovost tog ambijenta natera vas da razmislite šta je uopšte kriterijum za lepotu prirode. Boje zore u pustinji su nestvarne, idu od jarkoroze, preko narandžaste i na kraju, kada sunce naglo izađe, sve postaje žuto. Sve je mnogo intenzivnije kada se tamo nađete sa osobom koja vam prija i čini da ta zora bude mnogo lepša nego što je inače.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading