Novak Đoković

Ima više od milion pratilaca i sušta je suprotnost Jeleni: Noletova bivša zapalila Instagram, ovo je fotografija o kojoj svi bruje (foto)

Autor:

05.12.2022 21:15

Foto:

Foto:

O Noletovom ljubavnom životu pre braka sa Jelenom malo se zna, ali jedna bivša devojka Novaka Đokovića nije promakla domaćoj javnosti. Ovo je Novosađanka koju je voleo pre Jelene, njih dve su kao nebo i zemlja



Novak i Jelena Đoković skoro deceniju su u skladnom braku, a o njegovom ljubavnom životu pre supruge malo se zna. Ipak, veza sa Novosađankom Lidijom Popović nije promakla domaćim medijima.

Osim romanse sa najboljim teniserom sveta, Lidija koja nastupa pod pseudonimom Lejdi Li poznata je kao di-žej, a karijeru je izgradila preko okeana. Zbog atraktivnog izgleda i prepoznatljivih oblina bivša devojka Novaka Đokovića prozvana je srpska Jlo, a svojim provokativnim izgledom ne prestaje da privlači pažnju javnosti, te je tako njena skorašnja objava na „Instagramu“ izazvala pregršt komentara.

Pročitajte: U zagrljaju porodice - Deca i Jelena najvatreniji Đokovićevi navijači

Instagram

 

Naime, Lidija je objavila fotografiju na kojoj uživa pored bazena i dodala da će u ovakvom raspoloženju biti naredna tri meseca, što je i te kako obradovalo njenih milion i osam stotina hiljada pratilaca.

Pročitajte: Javna demonstracija ljubavi - Nestašna Noletova ruka

Instagram

 

Inače, Novakova i Lidijina ljubavna priča otpočela je u mladosti, no budući da je ona živela u Novom Sadu, a on u Beogradu, veza nije opstala.

Lidija je jednom prilikom otkrila kako je izgledala veza sa Novakom, kao i šta misli o njemu:

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar. Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading