Najzad otkriven pravi razlog! Darko Lazić priznao zašto je raskinuo s verenicom!

Autor:

10.06.2021 17:46

Foto:

Foto:

Darko Lazić otrkiva zašto više ne živi sa Marinom i u kakvim su sada odnosima.



Još pre nekoliko meseci u medijima se pojavila vest da su Darko Lazić i Marina Gagić raskinuli, ali je pevač tu vest demantovao

Nakon priče o rastanku, počelo je da se šuška o venčanju, svadbi u njegovom rodnom Brestaču, zajedničkom životu i planovima, ali onda je Marina za jedan dnevni list otkrila da ona i Darko ne žive već četiri meseca zajedno. Pevač je potvrdio priče o raskidu veze i veridbe, a sada je konačno otkrio i razlog

Instagram

 

- Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju ljubav se ugasila, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog čoveka. Oboje smo doneli odluku da je bolje da se raziđemo, što je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja, rekao je pevač. 

Instagram

 

Darko se osvrnuo i na priče o svadbi o kojoj su poslednjih meseci pisali mediji, a koja se na kraju nije ni desila. 

- Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, a desi se se nešto drugačije. Bože moj, sve je to život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se - ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja, kaže Darko. 

Instagram screenshot

 

Na pitanje zašto je Marina rekla da se njihova veza prekinula zbog Darkovog nedoličnog ponašanja i načina života, pevač nije želeo da da konkretan odgovor. 

- Čuvao bih to za nas. Ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam već rekao - to je nešto moje i ne bih da pričam o tome, izjavio je za. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading