Suze za Marka Živića: Dragan Bjelogrlić se rasplakao na sceni

Autor:

05.04.2022 14:15

Foto:

Foto:

Nakon izvođenja predstave “Let iznad kukavičjeg gnezda” sinoć u BDP-u, na dan kada bi glumac Marko Živić napunio 50 godina, njegov kolega Dragan Bjelogrlić se rasplakao sećajući se prerano preminulog glumca



Predstava “Let iznad kukavičjeg gnezda”, koja je na repertoaru Beogradskog dramskog pozorišta već 17 godina, odigrana je sinoć ponovo na sceni tog teatra, ali prvi put bez Marka Živića koji je preminuo 14. oktobra prošle godine. Bilo je to igranje za Marka i u sećanje na njega, na dan kada bi napunio 50 godina.

Pročitaj i - Ovako izgleda Maja s kojom je Marko Živić proveo poslednjih deset godina

Prerano preminulog glumca na sceni je zamenio njegov kolega Mladen Sovilj, a posebno je bilo dirljivo nakon izvođenja jer se ceo ansambl predstave prisetio Živića a jedan od članova se i rasplakao.

ATA Images

 

Naime, kada je počeo poklon publike, aplauz je bivao sve jači jer su svi prisutni na sceni i u publici znali da je to izvođenje bilo za Marka. Njegove kolege u jednom trenutku podigne su ruke uvis aplaudirajući njemu u čast, želeći da mu još jednom odaju počast.

Instagram

 

Nakon toga, skoro ceo ansambl je suzdržavao suze, a Dragan Bjelogrlić nije izdržao pa je zaplakao.

Instagram

 

- Najradije bih da ti pokažem koliko sam te voleo. Nisam siguran da sam ti to pokazivao kad je bilo vreme. To me sada boli, ali verujem da si ti to znao i osećao. Više od 15 godina smo se preko 200 puta opraštali na sceni. Oboijica smo plakali svaki put - rekao je jesenas Bjelogrlić na Novom groblju, opraštajući se od Marka Živića.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading