Preminuo pevač koga je domaća publika obožavala: Poslednji pozdrav Karlosu Marinu

Autor:

20.12.2021 12:00

Foto:

Foto:

Preminuo Karlos Marin, pevač popularne grupe 'Il Divo' koja je svojevremeno oduševila beogradsku publiku izgubio je najvažniju životnu bitku.



Španski pevač Karlos Marin, član kvarteta 'Il Divo' nije izdržao, te je izgubio najvažniju životnu bitku. Tužne vesti putem društvenih mreža potvrđene su i putem zvaničnog nalog pomenute grupe.

- Teškog srca Vam saopštavamo da je naš prijatelj i partner, Karlos Marin, preminuo. Zauvek će nam nedostajati. Nikad neće biti drugogo glasa i duga kao što je Karlosov bio - stoji u zvaničnom saopštenju grupe, uz fotografiju preminulog pevača.

Kako dalje prenose španski mediji, tačnije El Pais, Marin je primljen u bolnicu ovog meseca, tokom novogodišnje turneje po Velikoj Britaniji, a priroda njegove bolesti, te uzrok smrti za sada nije poznat široj javnosti.

Karlos Martin rođen je u Nemačkoj, no kao vrlo mlad, sa svega 12 godina preselio se u Španiju. Pevanje je doživljavao kao unikatan način da izrazi svoja osećanja, a nema sumnje da će njegov lik i delo i te kako nedostajati svetskoj muzičkoj sceni.

Pročitajte i Još jedna u nizu tragedija, preminuo bubnjar 'Amadeus' benda Bojan Tokan!

Gettyimages

 

Svojevremeno, grupa 'Il Divo' gostovala je i u Srbiji, gde je domaću publiku oduševila svojom neverovatnom harizmom i nesvakidašnjom energijom, te su vrlo brzo brojnim ljubiteljima dobre muzike na ovim prostorima 'ušli pod kožu'

Ataimages

 

Ataimages

Karlos nastupa pred domaćom publikom
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading