Nakon 12 godina napustila poznatu grupu „Frajle“! Marija objavila pesmu, a tekst joj je pisala poznata hrvatska pevačica

Autor: Gloria.rs

25.11.2021 14:50

Foto: Promo

Foto: Promo

Marija Mirković odlučila je da posle 12 godina, koliko je provela nastupajući sa Frajlama, svoju karijeru odvede nekim drugim putem.Ime Marije Mirković 12 godina vezivalo se za poznatu novosadsku grupu „Frajle“, a ona je sada odlučila da započne samostalnu karijeru. 

Gitaristkinja, koju svi pamte kao lepu brinetu, odlučila je na neko vreme da se povuče sa scene i posveti novim pesmama. Marija je sada objavila svoj prvi singl pod nazivom „Požuri, požuri“ za koji je sama radila muziku.

Pročitajte i Čuvena grupa 'The Frajle' dalje nastavlja bez nje!

Promo

 

Na veliko iznenađenje mnogih, kao autor teksta ove pesme pojavljuje se ime Alke Vuice, istaknute hrvatske pevačice koja je ovim pružila podršku mlađoj koleginici. Marija je priznala da je ovu pesmu snimila u, za nju, veoma teškim životnim trenucima i da je zbog toga odlučila da bude balada: 

- Iza mene je teška godina, zato je i ovo ovakva balada – istakla je pevačica.

A koliko je Marija uložila u ovaj projekat najbolje dokazuje činjenica da je spot za pesmu „Požuri, požuri“ snimila na Trgu Sv. Marka u Veneciji gde je dočarala svu težinu ove balade. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading