Obožavaoci iznenađeni

Čuvena grupa 'The Frajle' dalje nastavlja bez nje!

Autor:

16.04.2021 19:30

Foto:

Foto:

Grupa Frajle rastužila obožavaoce! Naime, čuvena grupa potvrdila je spekulacije, a nakon 12. rođendana grupe dalje nastavljaju kao trio!



'Frajle' jedan od najuspešnijih bendova na ovim prostorima u nove poduhvate krenuće kao trio. Malo ko može da se pohvali ostvarenjima kakva imaju čuvene 'Frajle', nastupale su u oblacima, izlogu, manastiru, bolnicama, na brodu tokom plovidbe Senom, pa čak i na hidroelektrani. U međuvremenu punile su i najveće dvorane i trgove, oborile nebrojeno rekorda, te postale regionalni fenomen, a sve to - bez ijednog skandala!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

 

Vest koja je dobrano iznenadila domaću javnost, a tiče se obožavane grupe 'The Frajle' - od ovog trenutka grupa nastavlja kao trio, Marija Mirković odlučila je da ode iz grupe, te se ostale tri članice, Nataša Mihajlović i sestre Nevena i Jelena Buča. Ipak, kada je reč o jednom od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, rastanak ne znači i kraj ljubavi, iako će amrija fanova moža drugačije podneti novonastale okolnosti. Šarmante novosađanke ipak, potrudile su se da nas uvere da to i nije tako strašno, a u intervju za magazin Hello, dotakle su se i spornog rastanka.

Početak maja poseban je datum za grupu, obzirom da tada proslavljaju 12. rođendan, ipak, osim proslave, taj dan označiće i nastavak avanture s jednom članicom manje.

Jelena: Pre svega, želim da istaknem da sam veoma ponosna što je iza nas toliko godina rada, zajedništva, zapravo života, jer ovaj posao zaista povlači ceo život. I to na točkovima. Tek nas je pandemija primorala da se malo primirimo i posvetimo nekim drugim sferama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

 

Marija: Mi smo još ranije planirale da napravimo pauzu i skupimo energiju za ono što nas čeka, za nove koncerte, muziku. Onda se desila korona. Ja sam se, u međuvremenu, okrenula autorskom radu sa drugim ljudima, što mi je donelo i dosta obaveza. Shvatila sam da više ne mogu da se posvetim bendu, jer u toj priči postoji mnošto pratećih stvari. Letos smo nastupale dok god se moglo, bile smo prilično aktivne u toj za mnoge neradnoj godini. Obaveza će svakako biti i u budućnosti, kad korona-kriza prođe, ali ja sam shvatila da ne bih mogla da ih ispunim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

 

Dakle, Marija je „odbegla Frajla“. Ona zbog čije ste se nesrećne ljubavi pre mnogo godina i okupile...

Marija: (smeh) Morala sam da donesem takvu odluku, veoma tešku i za mene i za ceo tim. Ali, verujem da će se iz nje roditi nešto dobro. Na kraju dana, postoji razlog zašto se stvari događaju u određenom trenutku. Ponosna sam na vreme koje smo provele zajedno. U bendu sam „odrasla“ kao muzičar, mnoge pesme napisala sam inspirisana onim što nam se dešavalo... Sve to ostaje u najlepšoj uspomeni - zaključila je odbegla članica 'The Frajle'.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading