Snažna poruka ljubavi: Tihana Lazović i Bane Trifunović proslavili dve godine veze na granici Srbijie i Hrvatske

Autor:

05.10.2021 13:30

Foto:

Foto:

Glumci Tihana Lazović i Bane Trifunović upoznali su se pre nešto više od dve godine, na snimanju serije "Tajkun"



Tihana i Bane obeležili su dve godine romantične veze i to, simbolično ili ne, fotografijom nastalom na graničnom prelazu između Srbije i Hrvatske.

Fotografiju, koja pomalo izgleda kao da je nastala na snimanju nekog filma, odabrala je mlada glumica, kako bi svoje fanove obavestila o godišnjici.

- Dve su nam godine - napisala je ona.

Pročitatje i Podrška poznatih - Sergej i Bane Trifunović na otvaranju izložbe posvećene prodavcima časopisa "Liceulice"

Zaljubljeni par koji uspešno održava svoju ljubav na relaciji Beograd - Zagreb, odavno je ukazivao na potrebu da se poslovni odnosi susednih zemalja, naročito u njihovoj branši poprave, te da više glumaca, poput Gorana Bogdana dobije priliku da učestvuje na različitim prjektima, nezavisno od granica.

- Mada ima dosta koprodukcija, sve su to mali koraci. Nedavno je Jovana Stojiljković igrala u jednoj hrvatskoj seriji, ali saradnja i razmena bi mogle da budu mnogo veće. Postoje ljudi poput Gorana koji lagano brišu te barijere, a volela bih da ih bude još više. Priželjkujem i neku ulogu ovde - rekla je Tihana za Gloriju.

Možda je baš u tom ključu odabrana fotografija koja slavi ljubav Tihane i Baneta.

Pročitajte i Branislav Trifunović - U grob idemo sa onim što smo radili i mislili

Podsetimo, oni su “kliknuli” na prvom susretu. Spojio ih je čudan splet okolnosti, druženje u jednom beogradskom kafiću uoči početka snimanja serije “Tajkun” u kojoj su oboje igrali. Posle prve dočekane beogradske zore, razmenili su brojeve telefona, družili se i ubrzo zaljubili.

- Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako - otkrio je nedavno Branislav za Gloriju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading