Sada je i zvanično

Kajli Džener potvrdila brojne navode: beba stiže!

Autor:

08.09.2021 20:00

Foto:

Foto:

Kajli Džener trudna, ovu informaciju potvrdila je i rijaliti zvezda na svom Instagram profiluO trudnoći Kajli Džener nedeljama unazad se spekuliše i nagađa, a popularna rijaliti zvezda do sada je vešto ćutala, te je izbegavala da komentariše ove navode. Ipak, čini se da je Kajli donela odluku da sa svetom podeli prelepe vesti, te je na svom Instagram profilu potvrdila da - čeka drugo dete.

Pročitajte i Kajli Džener u društvu bivšeg supruga naslednici priredila proslavu za pamćenje: Hvala ti Bože što si je poslao meni! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Prelepe vesti o blagoslovenom stanju Kajli je obeodanila simpatičnim video snimkom koji je objavila na svom Instagram profilu. Pomenuti video prikazuje trenutak kada je Kajli videla pozitivan test na trudnoću, te je svoje oduševljenje požurila da podeli sa svojim izabranikom Skotom, koji je bio van sebe od sreće.

Obožavaocima je takođe pružila uvid u ultrazvučne sesije sa doktorom, kao i slavlje koje se odigralo nakon što su ostali članovi porodice obavešteni o čitavoj situaciji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading