Kako su svetske zvezde dočekale katolički Božić? (foto)

Autor:

25.12.2020 15:20

Foto:

Foto:



Božić - Praznik ljubavi i sreće, kada vreme provodimo sa svojim najmilijima uživajući u njihovoj pažnji. Širom sveta ovaj praznik predstavlja isto - vreme za porodicu, a pogledajte kako su poznati dočekali katolićki Božić u svojim toplim domovima.

Kod kuće je najlepše, poznati proslavili katolički Božić!

Zbog trenutne situacije s korona virusom, koja je širom sveta uzela maha, glamurozna putovanja su zabranjena, ali praznične idile nije falilo, svoje domove mnogi su pretvorili u čudesan kutak koji je odisao prazničnom atmosferom.Poznate ličnosti uglavnom su ostali u svojim kućama, kako bi kvalitetno vreme dočekali sa svojim najmilijima.

Dženifer Lopez oglasila se na svom 'Instagram' nalogu veče uoči Božića. Svojim prijateljima i obožavaocima poželela je srećan praznik. Raskošna crvena haljina koju je objavila uz čestitku u potpunosti je odgovarala duhu praznika. Pop diva zaista izgleda savršeno, komplimetni su se nizali jedan za drugim, te je Džej Lo još jednom pokazala besprekoran ukus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kristijano Ronaldo i atraktivna Heorhina najradosniji praznik obeležili su sjajnom atmosferom u svom domu. Proslavljeni fudbaler nije mogao da sakrije sreću na svom licu, a njegova prelepa verenica potrudila se da sve besprekorno organizuje kako bi porodica mogla da se prepusti uživanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Porodica Bekam sa obožavaocima je na Instagramu podelila deo atmosfere. Viktorija i Bekam tradicionalno svake godine ovaj praznik proslave u krugu porodice, uživajući u miru i slozi, a i ove godine bio je isti slučaj. Interesantno je da su svi isto obučeni - crvene svilene pidžame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Kortni Kardašijan i Kortni Džener, kao i obično potrudile su se da što provokativnijim fotografijama skrenu pažnju javnosti. Najpoznatije stralete i članice planetarno popularne porodice Božić su obeležile više nego izazovnim izdanjima. Kotrni se odlučila da odigra na sigurno, dok je Kajli ipak uz to dodala i određenu dozu elegancije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Elsa Pataki i Kris Hemsvort obradovali su svoje obožavaoce nesvakidašnjom čestitkom. Naime, popularni glumac pozirao je kraj jelke raskopčane košulje, a verujemo da su se ovoj fotografiji najviše obradovale pripadnice nežnijeg pola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential)