POSEBAN POZDRAV

Najbolji čestitao najboljem: Pogledajte u čemu je Nole trenirao pred susret sa Nadalom

Autor:

11.06.2021 10:00

Foto:

Foto:

Prvi reket sveta Novak Đoković, pred današnji polufinalni meč sa Rafaelom Nadalom na Rolan Garosu, trenirao u dresu Nikole Jokića, najkorisnijeg igraća NBA lige



Imati najboljeg tenisera i najboljeg košarkaša na svetu ovih dana može da se pohvali samo Srbija, a sve to pred veliki meč u Parizu, koji s nestrpljenjem čeka skoro ceo svet. Novak Đoković i Rafael Nadal danas posle 17.30 sati igraju polufinale Rolan Garosa, a nakon što je naš košarkaš Nikola Jokić proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, Nole je rešio da u posebnom izdanju izađe na parisku šljaku.

Pročitaj i Iskren kao nikada do sada: Nole priznao zbog čega pati

Učinio je to - u dresu Nikole Jokića iz Denver Nagetsa, sa brojem 15.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Čestitam Džokeru, mom prijatelju Nikoli Jokiću. Kapa dole. Zasluženo MVP. Volim te brate, Pozdrav iz Pariza, sa Rolan Garosa. Želim ti sreću u plej-ofu. Najbolji si - poručio je najbolji teniser sveta.

Getty Images

 

U drugom, video snimku, postavljenom na tviteru, Nole je na engleskom jeziku poručio:

 

 

- MVP! MVP! Ovo je za mog prijatelja Nikolu Jokića, 'džokera'. Čestitam za MVP nagradu, i te kako zasluženo. Šaljem ti veliki pozdrav iz Pariza, sa Rolan Garosa! Nosim te sa sobom na treningu i nadam se da ću ti doneti sreću u plej-ofu. Sve najbolje, moj prijatelju.

 

 

Komentari. (0)

Loading