Nije mogla da sakrije suze: Emotivno pražnjenje Olivere Balašević

Autor:

04.06.2021 15:05

Foto:

Foto:

Olivera Balašević priredila na Paliću teatarskog predstavljanja knjige “Planeta dvoriše” i prisetila se svog detinjstva, majke i prerano preminulog supruga Đorđa



Mnogo emocija skupilo se na Letnjoj pozornici na Paliću tokom sinoćnog teatarskog predstavljanja knjige “Planeta dvoriše” Olivere Balašević (62). Supruga nedavno preminulog kantautora Đorđa Balaševića provela je brojne posetioce kroz svoje odrastanje u Zrenjaninu i sećanja na majku ali i prerano otišlog supruga, jednog od najomiljenijih pevača i pesnika Balkana.

Pročitaj i Porodica Balašević poklanja Akademiji umetnosti vrednu opremu

I kada bi pričala o Đoletu, zaplakala bi, ali u tome ne bi bila sama: mnoge gledateljke plakale su zajedno sa njom.

Jakov Simović/Gloria

 

Pričajući priče o svojim detinjstvu, Olja se zapitala kako odrastati a sačuvati devojčicu u sebi, a u tome joj je mnogo pomogla njena ljubav prema gimnastici, koja joj je kasnije u životu donela brojna priznanja i medalje.

Pročitaj i Olivera Balašević skinula crninu - Dodaj svetu malo boje!

Volela je da na gredi radi zvezdu, što je mogla, kako je rekla, da izvede na palićkoj pozornici, ali ju je u tome omeo mikrofon privezan uz njeno telo i vrat.

Jakov Simović/Gloria

 

I setila se jednog lepog letnjeg dana, sa Đoletom i svojim kćerkama na plaži, kada je izvela zvezdu. A Đole ju je, pomalo postiđeno upitao:

- Pa, mora li ta zvezda i na plaži? - ispričala je Olivera i izazvala smeh i aplauz prisutnih.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading