Kofa kokica: Olivera Balašević sa decom u provodu

Autor:

06.09.2021 16:00

Foto:

Foto:

Spisateljica Olivera Balašević herojski podnosi udarac koji je zadesio njenu porodicu



Uz smeh, ljubav, nove korake i ideju da "Neko to od gore vidi sve", te da ih smrt ne može rastaviti, oni koji su najpre ostali bez Đoleta Balaševića. što će reći, njegova porodica, pokazuju da, kao što kaža Olivera, možemo imati teške trenutke, ali da teški trenuci ne smeju imati nas.

Pročitajte i Palačinka na glavi - Olivera Balašević pokazala kulinarsku veštinu

Jakov Simović

 

Smeh je izuzetan i univerzalan lek, a posebno ako se deli u krugu najbližih, te treba iskoristiti svaku priliku da se on kreira.

Pročitajte i Ovako je protekao prvi susret Đoleta i Olivere Balašević - nas dvoje nikad nismo prestali da budemo jedno!

- Šta bi to subotom, moju decu i mene, moglo navesti na smeh i kokice!? Pa, bioskop! - napisala je Olivera uz fotografiju koju krase osmesi.

Još jedan stari "melem za dušu" su lepe uspomene, a Olja ih rado pretvori u umetnička dela, pa je skorašnji odlazak u bioskop povezala sa uspomenama iz detinjsktva i bioskopom Avala u koji je rado odlazila kao dete.

Pročitajte i Emotivna izjava Olivere Balašević - Tuga za onim koga više nema...

- Legendarni varoški bioskop Avala otvoren još devetsto sedamnaeste, u ulici Borisa Kidriča bio je više nego dovoljan razlog  da se ta strana ulice proglasi glavnom - navela je Balašević odlomak iz svoje knjige "Planeta Dvorište".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Sarah

07.09.2021 18:18

I kad napisu, 'zena nestvarne lepote'. Kako da ne...puno manje i od prosecne...sitno oko, tanka kosa i pegla posvud...al mediji, kucna manufaktura komentatora cine cuda!

Davor

15.09.2021 14:18

Neka joj kazu prijatelji da je degutanto toliko gurati karijeru u 60-tim na parama pokojnog muza.