Na britanskom dvoru konačno imaju razloga za osmeh: Bakingemska palata potvrdila prelepe vesti!

Autor:

19.05.2021 15:00

Foto:

Foto:

Princeza Beatris trudna! Lepe vesti koje su očajnički trebale britanskoj kraljevskoj porodici nakon niza nemilih situacija.



Princeza Beatris od Jorka trudna je po prvi put, javljaju oduševljeni britanski mediji. Unuka kraljice Elizabete i njen suprug Eduarno Mapeli presrećni su što će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi - ulozi roditelja. Na zvaničnoj stranici kraljevske porodice navedeno je da beba stiže na jesen.

Princeza Beatris trudna! Vest koja je konačno izmamila osmeh na lice vremešne kraljice!

Nakon smrti njenog supruga kraljica Elizabeta II delovala je zaista loše, a prelepe vesti o trudnoći njene unuke konačno su izmamile osmeh i na njeno lice.

Princeza Beatris u junu prošle godine udala se u potpunoj tajnosti, bez ikakve pompe, glamurozne proslave i preterane pažnje medija. Iako, verujemo, nije tako zamišljala svoje venčanje, stroge epidemiološke mere koje su tada bile na snazi osujetile su joj planove. Par je pred porodicom i prijateljima trebalo da se venča 29. maja u kapeli Sv. Džejms, ali zbog pomenute situacije to nije bilo moguće, te su mladenci odlučili da odlože venčanje.

Ceremonija je održana u velelepnom dvorcu Vindsor, a mlada je blistala u haljini iz vintidž kolekcije njene bake, kraljice Elizabete. Kako je tada otkrila Bakingemska palata, haljina je remodelovana posebno prema merama princeze Beatris. Sve prepravke uradila je lična krojačica kraljice Elizabete Anđela Keli i njen stilista Stjuart Parvin.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading