Slađana Milošević u kritičnom stanju: Život je najdragoceniji poklon, ali nam može i najlakše izmaći!

Autor:

12.05.2021 10:31

Foto:

Foto:

Umetnica Slađana Milošević nalazi se u bolnici. Njeno stanje je kritično, a lekari i dalje pokušavaju da nađu adekvatnu terapiju



Proslavljena umetnica Slađana Milošević (65) od ponedeljka se nalazi u beogradskom Urgentnom centru, nakon što joj je u noći između četvrtka i petka pozlilo usled problema sa želucem.

Pročitajte i Oglasila se Slađana Milošević nakon hospitalizacije i otkrila kako se oseća!

Antonio Ahel/ATAImages

 

Slađana je imala unutrašnje krvarenje, pa joj je ukazana hitna lekarska pomoć, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje pogoršalo.

- I dalje sam u bolnici. Lekari prate situaciju. Budući koraci zavise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma - izjavila je Milošević, prenose "Novosti"

Pročitajte i Slađana Milošević - Tri razvoda savršenog braka

Petar Đorđević

 

Slađana se u ponedeljak oglasila na "Fejsbuku", podelivši prilog u kome se govori da je hospitalizovana, napisavši, između ostalog:

- Ova vest nije jeftin pi-ar domaćih, kvazi zvezda. Ne treba da komentarišete, saosećate, želite... Ne opterećujte se. Naše društvo je, nažalost, učinilo sve da isprlja modernu umetnost koju smo decenijama stvarali, i da naše postojanje svede na petparačke, privatne priče o površnim ljubavima, tučama iz strasti koje se nisu tako ni odigrale, na komentare o privatnom, porodičnom životu, deci, grešnosti, padu, porocima. Život je najdragoceniji poklon, ali nam može i najlakše izmaći. Za život se moramo boriti - poručila je Slađana Milošević.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading