Anđelka Prpić i mladi voditelj uživaju u parku

Autor:

06.05.2021 17:00

Foto:

Foto:

Anđelka Prpić uživa u sunčanom danu. Iskoristila je lepo vreme i zahvalila parkovima što postoje, te je imala mogućnosti da se sa Jakšom poigra u njima



Jakša Prpić je već započeo svoju karijeru. On svakog četvrtka vodi emisiju "Poslovi" i trudi se da svoje radne obaveze uklopi sa školskim. To mu je ponekad izazov, ali s obrzirom da uživa u poslu TV voditelja, ne pada mu naročito teško. Osim što je voditelj i odličan đak, sin Anđelke Prpić trenira i hokej, a voleo bi da se oproba i u košarci.
 

Pročitajte i Kako je Anđelka Prpić ostala bez venčanog prstena?

Instagram

 

Ipak, koliko je važno da izvršavamo svoje obaveze, budemo aktivni i svestrani, podjednako je važno i da pronađemo vreme za odmor i zabavu. 

Zauzeti mama i sin odlučili su da je danas taj dan, a Sunce i vedrina su se složili sa njima, tako da su Anđelka i Jakša uživali igrajući se u jednom beogradskom parku.

Pročitajte i EKSKLUZIVNO Anđelka Prpić o razvodu - Ne odričem se svoje prošlosti!

Instagram

 

Anđelka, inače, potpuno podržava svog jedinca u njegovim ambicijama da postane glumac, a veoma je ponosna što je Jakša već imao "vatreno krštenje" ispred filmske kamere:

- On je sve vreme uzbuđen. Ja kažem: "Jao, duša moja, zbog mene je bio uzbuđen". Međutim, ne. On kaže: "Uskoro će moja premijera, pa da vidim kako to izgleda", pošto je igrao u filmu o Tomi Zdravkoviću” - rekla je Anđelka na premijeri filma "Jedini izlaz".

Pročitajte i Anđelka Prpić prvi put u javnosti nakon vesti o razvodu - Evo u čijem društvu glumica provodi vreme

Instagram

 

Ona je tom prilikom otkrila i kakav je odnos izgradila sa sinom.

- Da, on jeste smisao, centar mog zbivanja i podrška uvek. Ali, on je i moj kritičar koji ima mišljenje kako o mom radu, tako i o mom izgledu i ponašanju. Nekako jedno drugo savetujemo, i ja mu dozvoljavam da mi kaže ako se s nečim ne slaže i ne misli da to nešto dobro radim. To mi zaista znači - rekla je Anđelka za portal Nova.rs.

A da su zaista ravnopravni partneri potvrđuju i fotografije iz parka koje je glumica okačila na svom Instagram nalogu.

Pročitajte i Anđelka Prpić: Volela bih da ponovo postanem majka, ali strahujem da će biti devojčica

Instagram

 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ljiljana

07.05.2021 15:17

Parkić je u Požarevcu🙃