Sin Anđelke Prpić je dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla!

Autor:

12.02.2021 13:20

Foto:

Foto:



Njegova mama je omiljeno glumačko lice mnogima, a da je Jakša Prpić (8) već krenuo njenim stopama i da je jednako šarmantan i duhovit, u to se svakog četvrtka u devet sati ujutro možemo uveriti u emisiji „Poslovi“ koju od septembra vodi na televiziji „Kazbuka“.  Tokom premijere maminog filmskog prvenca, pokupio je sve simpatije i sve oči su bile uprte u ovog malog voditelja koji je potpuno prirodno i spontano pozirao reporterima sa širokim osmehom. Ovaj maleni, vrcavi i nestašni voditelj, sebe opisuje rečima „pametan“ i „lud“ i priznaje da mu ponekad nije lako da uskladi televizijsku karijeru i obaveze u školi.

Anđelka Prpić, Foto Antonio Ahel/ATAImages

,,Nije lako ići u školu i istovremeno snimati emisije ali ako volite to što radite onda vam to predstavlja zadovoljstvo i uživanje. Trudim se da uskladim sve svoje obaveze" - kazao je mladi Prpić.

,,Mislim da bi emisiju „Poslovi“ trebalo da gledate jer je veoma zabavna i možete da naučite dosta toga i da vidite kakvi sve poslovi postoje. Posao koji mi se najviše dopao je posao učitelja. Bilo mi je mnogo zanimljivo i bili su to trenuci za pamćenje, a posebno zbog toga što su tu bili i moji drugari iz razreda. Najteži posao? E to je bio posao zlatara. Mnogo smo puta ponavljali dok nismo snimili emisiju kako treba, ali sam zato naučio da pravim nakit" – kazao je Jakša.

Pročitajte i: Anđelka Prpić nikad lepša! Na premijeri filma njega je držala za ruku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)


Priznaje da nema simpatiju i da na tu temu ne voli da razgovara, a osim što je voditelj i odličan đak, sin Anđelke Prpić trenira i hokej.
,,Voleo bih u skorije vreme da se oprobam i u košarci".

Pročitajte još i ovo: Anđelka Prpić: Provod je najbolji u njegovom društvu...(foto)

Da je superheroj, Jakša bi voleo da leči ljubavlju, a možete li da pretpostavite šta želi da bude kad poraste i koji mu je omiljeni film?
,,Kad porastem voleo bih da budem glumac. Krenuo sam već tim koracima i mnogo sam zavoleo glumu. Omiljeni film, hm? Pa to je naravno „Jedini izlaz“ - sa širokim osmehom završio je budući glumac."

Anđelka potpuno podržava svog jedinca u njegovim ambicijama, a veoma je ponosna što je Jakša već imao ,,vatreno krštenje" ispred filmske kamere:

,,On je sve vreme uzbuđen. Ja kažem: ‘Jao, duša moja, zbog mene je bio uzbuđen’. Međutim, ne. On kaže: ‘Uskoro će moja premijera, pa da vidim kako to izgleda’, pošto je igrao u filmu o Tomi Zdravkoviću” - kazala je glumica i dodala:

Da, on jeste smisao, centar mog zbivanja i podrška uvek. Ali, on je i moj kritičar koji ima mišljenje kako o mom radu, tako i o mom izgledu i ponašanju. Nekako jedno drugo savetujemo, i ja mu dozvoljavam da mi kaže ako se s nečim ne slaže i ne misli da to nešto dobro radim. To mi zaista znači”, rekla je Anđelka za portal Nova.rs na premijeri filma ,,Jedini izlaz"