Madona prekršila dijetu

Autor:

22.04.2021 18:52

Foto:

Foto:

Američka pop pevačica Madona dala je sebi oduška od makrobiotičke hrane i tokom večere u prestižnom restoranu u Los Anđelesu dozvolila sebi - špagete bolonjeze



Američka pop pevačica Madona (62) dala je sebi oduška i prekršila dijetu koje se striktno pridržava. Tokom večere sa svojom holivudskom agentkinjom Mauom Dakhil u jednom prestižnom restoranu, ona je sebi dozvolila čak - špagete bolonjeze. Inače, njen strogi plan ishrane uglavnom je vegetarijanski sa nekim veganskim elementima. Šećer, kofein i alkohol su striktno zabranjeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Za susret sa svojom saradnicom, u koju ima puno poverenja, kraljica popa ponela je trodelni Gucci komplet. Uz crne naočare sa debelim okvirom izgledala je vrlo elegantno. Koliko se dobro zabavljala pokazuje serija fotografija koje je postavila na svom instagram profilu.

Pročitaj i Madona pripremila egzotičan meni za proslavu rođendana (foto)

Pozirala je samostalno, ali i uz svoju agentkinju, nahranivši je kašikom testenina. Na jednoj od fotografija, pozirala je na jednom kolenu ispred mermerne kamene pozadine, pokazavši da je bez obzira sa nedavne probleme baš sa kolenom, u odličnoj formi.

Komentari. (0)

Loading