Filip Živojinović doneo nečekivanu odluku, kako će na to reagovati njegova surpuga?

Autor: Gloria.rs

06.04.2021 21:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suprug Aleksandre Prijović, Filip Živojinović, iznenadio je javnost velikom promenomFilip Živojinović (36) uvek je bio jedan od najpoželjnijih mladića i sve dok nije ozvaničio svoju vezu sa pevačicom Aleksandrom Prijović, njegove obožavateljke se nisu smirivale. Ipak i sada pleni svojom pojavom, pa je veliki broj njegovih pratilaca na društvenoj mreži "Instagram", ostao zatečen velikom promenom njegovog izgleda.

Pročitajte i Ovako je počela ljubav Aleksandre i Filipa Živojinovića - Supružnici objavili prelepe vesti!

Naime, izgleda da je Filip odlučio da promeni svoj stil i od "elegantnog mačo tipa" pređe u nešto ležernije vode "dečka iz kraja". Potreba za transformacijom, kao što to često biva, oslikala se na negovoj frizuri, a svoju razbarušenu kosu Filip je ošišao potpuno, "na nulu".

Pročitajte i Kad Filipa nema... Aleksandra Živojinović u sigurnim rukama (foto)

Fotografiju svoje nove frizure podelio je na svom nalogu, a za nepunih pola sata dobio je lavinu komentara. Fanovi su različito reagovali na novinu, ali Aleksandra nije dala javnu pohvalu, ali ni pokudu.

Pročitajte i Aleksandra Prijović - Zašto (ne)želim da koristim Filipovo prezime

Da li je u pitanju samo stil ili ovakva drastična promena predstavlja ispoljavanje nekih unutrašnjih kolebanja, ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dragana

08.04.2021 22:48

Bravo ekstra njemu stoji svska frizura zsto sto je tip tip nemam reci